Ανοιχτό Κάλεσμα προς Όλους τους Ανθρώπους με Διαβήτη στις 22 Ιουνίου! Ανοιχτό Κάλεσμα προς Όλους τους Ανθρώπους με Διαβήτη στις 22 Ιουνίου!
Μετά την ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας που δημοσίευσε το GlykouliGr, με μεγάλη μας χαρά είδαμε την άμεση ανταπόκριση της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ η οποία προβαίνει στο πολυπόθητο... Ανοιχτό Κάλεσμα προς Όλους τους Ανθρώπους με Διαβήτη στις 22 Ιουνίου!

Μετά την ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας που δημοσίευσε το GlykouliGr, με μεγάλη μας χαρά είδαμε την άμεση ανταπόκριση της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ η οποία προβαίνει στο πολυπόθητο κάλεσμα για μία μεγάλη συζήτηση των ανθρώπων με διαβήτη.

Το κάλεσμα αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να συνυπάρξουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όλοι μαζί και να χαράξουμε μια στρατηγική δράσης για να θωρακίσουμε τα δικαιώματά μας.

Το GlykouliGr χαιρετίζει αυτή την ανταπόκριση και δηλώνει μαχητικά στο πλευρό της Ομοσπονδίας μας. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε πως η ελπίδα να αποτελέσει η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ ένα ισχυρό συνδικαλιστικό όργανο που να εκφράζει όλους μας, αρχίζει να διαφαίνεται.

Σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) μετά από δέσμευσή της και ανταποκρινόμενη με προθυμία σε αίτημα των ατόμων με Διαβήτη, που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για τη συμπλήρωση των είκοσι χρόνων από την ίδρυσή της, αλλά και με αφορμή την ανοικτή επιστολή, που δημοσιεύτηκε στο Glykouli.Gr, απευθύνει ανοικτό κάλεσμα για συνάντηση και συζήτηση προς όλους τους ανθρώπους με Διαβήτη.

Η προτεινόμενη ημερομηνία είναι: Πέμπτη 22 Ιουνίου (απογευματινές ώρες μετά τις 2) και το σημείο της συνάντησής μας θα είναι στα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), εκεί όπου στεγάζονται και τα γραφεία μας (Ελευθερίου Βενιζέλου 236 – Ηλιούπολη). Αναμένουμε τη σχετική έγκριση διάθεσης του χώρου και θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Είναι γεγονός πως στις παρούσες συγκυρίες τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας και ιδιαίτερα στο δικό μας χώρο εντείνονται και πολλαπλασιάζονται και σχεδόν καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα.

Εμείς στην ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ παρακολουθούμε άγρυπνα τις εξελίξεις, ενημερωνόμαστε και παρεμβαίνουμε άμεσα και πολλές φορές και πριν ακόμα γίνει γνωστό το κάθε πρόβλημα.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε, να γνωριστούμε καλύτερα, να αφουγκραστούμε όλα όσα σας απασχολούν, να απαντήσουμε στις απορίες, να μοιραστούμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας.

Επιθυμούμε επίσης να σας ενημερώσουμε για όλες τις προσπάθειες και τις διεκδικήσεις των τελευταίων μηνών στα καυτά θέματα του Διαβήτη και για όλα όσα, πολλές φορές, δεν «χωράνε» σε ένα δελτίο Τύπου.

Οι στόχοι μας είναι κοινοί και συνοψίζονται στο τρίπτυχο:

ΔΙΑΒΗΤΗΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ τους υπηρετεί πιστά και δεν τους διαπραγματεύεται!

Σας περιμένουμε σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου εδώ

 

Shares

Σχετικά άρθρα

Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares