Πείτε μας τη δική σας γλυκιά ιστορία για την πιο Γλυκιά Ατζέντα του 2019! Πείτε μας τη δική σας γλυκιά ιστορία για την πιο Γλυκιά Ατζέντα του 2019!
Το Glykouli πέρσι δημιούργησε την πρώτη Γλυκιά Ατζέντα η οποία μεταξύ άλλων κειμένων, είχε κάθε μήνα και μια δική μας ιστορία από την καθημερινόητα μας... Πείτε μας τη δική σας γλυκιά ιστορία για την πιο Γλυκιά Ατζέντα του 2019!

Το Glykouli πέρσι δημιούργησε την πρώτη Γλυκιά Ατζέντα η οποία μεταξύ άλλων κειμένων, είχε κάθε μήνα και μια δική μας ιστορία από την καθημερινόητα μας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Μητέρες με γλυκά παιδιά, γλυκοί συνοδοιπόροι μας, παρέθεσαν την δική τους ιστορία.

Γράψε τώρα τη δική σου ιστορία (max 300 λέξεις) και μετά από επιλογή των 12 καλύτερων, θα την δεις τυπωμένη στην Γλυκιά Ατζέντα του 2019. Η Γλυκιά Ατζέντα θα κυκλοφορήσει σε 10.000 αντίτυπα και θα διανέμεται δωρεάν σε δεκάδες φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα!

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ειδική φόρμα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Με την υποβολή της ιστορίας σου σημαίνει ότι συμφωνείς στα ακόλουθα: 1) Αν επιλεγεί η ιστορία σου, δίνεις την άδεια για να τυπωθεί και να δημοσιευτεί στην Γλυκιά Ατζέντα 2) To email και ο αριθμός του κινητού θα χρησιμοποιηθούν για να σε ενημερώσουμε σε περίπτωση που επιλεχθεί η ιστορία σου

 

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares