Το ΡΙΦΙΦΙ ανανεώνει το γευστικό προφίλ του και μας συστήνει το καινοτόμο menu του Chef Στέλιου Αποστόλου! Με έμφαση στην ποιοτική ελληνική κουζίνα, τα φρέσκα αγνά υλικά και τα τοπικά και εποχιακά ελληνικά προϊόντα, εισάγει την καινοτόμα τεχνική μαγειρέματος σε κενό αέρος -που εγγυάται συναρπαστικά αποτελέσματα σε υφή, γεύση και άρωμα, και εξασφαλίζει τη διατροφική αξία των πιάτων, διατηρώντας τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες!
Δείτε περισσότερα εδώ!
Σχετικά άρθρα
Rosebud
Tο 2001, το Rosebud άνοιξε με στόχο το τρίπτυχο καφές – φαγητό – ποτό, υπό το άγρυπνο μάτι…
Εστιατόριο Holy Greens Athens στο Μαρούσι
Oι σαλάτες είναι… ιερές σε αυτό το «πράσινο» μαγαζί του Αμαρουσίου, το οποίο ετοιμάζει καθημερινά ολόφρεσκα λαχανικά συνδυασμένα…
Bara Rara
Αν ζείτε στην Πάτρα ή πρόκειται να την επισκεφθείτε, έχετε μια επιλογή για φαγητό καθώς υπάρχει μια…Σπάνια Μπάρα…
Γη / Yi
Τα προϊόντα του εστιατορίου Γη είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. Χωρίς λακτόζη,…