Πώς να εκπαιδευτείτε εύκολα και υπεύθυνα στις νέες τεχνολογίες του διαβήτη

Η σωστή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες είναι το κλειδί για πιο εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση του διαβήτη

Πριν από μερικά χρόνια ούτε που θα μπορούσαν οι ασθενείς με διαβήτη να φανταστούν όλες τις νέες τεχνολογίες που θα έκαναν τη ζωή, την καθημερινότητα αλλά και τη διαχείριση της υγείας τους τόσο πιο εύκολη, προσφέροντας ελευθερίες που κάποτε θεωρούνταν άπιαστο όνειρο.

Η διαχείριση του διαβήτη μπορεί να είναι μια προκλητική και περίπλοκη εργασία. Η συνεχής παρακολούθηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, οι αυστηροί διατροφικοί περιορισμοί και οι πολλαπλές ημερήσιες ενέσεις είναι μερικά μόνο από τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν διαβήτη. Ωστόσο, με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την καινοτομία, η διαχείριση του διαβήτη έχει γίνει ευκολότερη και πιο βολική. Μια τέτοια καινοτομία είναι το Ολοκληρωμένο Σύστημα Χορήγησης νσουλίνης Omnipod DASH®, μια επαναστατική συσκευή που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τον διαβήτη.

Το ολοκληρωμένο σύστημα χορήγησης ινσουλίνης Omnipod DASH® προσφέρει έναν νέο και βελτιωμένο τρόπο παροχής ινσουλίνης. Αυτή η μικρή συσκευή χωρίς σωλήνα φοριέται στο σώμα και παρέχει ινσουλίνη μέσω ενός μικρού σωληνίσκου που εισάγεται κάτω από το δέρμα. Με το σύστημα αυτό, δεν χρειάζεται να μεταφέρετε σύριγγες ή στυλό ινσουλίνης (εκτός αν ταξιδεύετε όπου εκεί πρέπει πάντα να έχετε μαζί σας το κιτ επείγουσας ανάγκης), καθιστώντας ευκολότερη τη διαχείριση του διαβήτη εν κινήσει. Η συσκευή είναι επίσης αδιάβροχη*, επιτρέποντας στα άτομα να κάνουν ντους, να κολυμπούν και να συμμετέχουν σε άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες χωρίς να ανησυχούν ότι θα καταστρέψουν τη συσκευή.

Πώς να μάθετε να το χρησιμοποιείτε σωστά και πώς θα σας λυθούν όλες οι απορίες

Όσο πιο εξοικειωμένοι είστε με την ιατρική συσκευή που χρησιμοποιείτε
σπίτι, τόσο περισσότερα πλεονεκτήματα μπορείτε να απολαύσετε από αυτήν την τεχνολογία βελτιώνοντας τη ζωή σας! Για να βιώσετε στο μέγιστο την αναβάθμιση και τη βελτίωση στην ποιότητα της ζωής σας χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, πρέπει πρώτα να εκπαιδευτείτε σωστά! Και η Hemoglobe ακολουθώντας τα κατάλληλα βήματα εκπαίδευσης με εγκεκριμένα πρωτόκολλα και διαδικασίες, πάνω απ’ όλα προσαρμόζει το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες σας!

Όπως τους αρέσει να τονίζουν: «Η χρήση ενός ιατρικού εργαλείου δεν είναι μια μαγική σφαίρα… Μπορεί να είναι επιτυχής μόνο όταν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη συνεργάζονται επιτυχώς μεταξύ τους». 

Το εκπαιδευτικό προσωπικό της Hemoglobe ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ορθή διαχείριση του Διαβήτη (αλλά και τι μπορεί να πάει λάθος την κρίσιμη στιγμή) και για αυτό σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε live ένα από τα εβδομαδιαία webinars που γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Θα έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε τα πάντα και να λυθούν άμεσα όλες οι απορίες σας.

Το Virtual «Show and Tell» απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να διερευνήσουν το σύστημα διαχείρισης ινσουλίνης Omnipod DASH®. Οι συνεδρίες διαρκούν το ανώτερο 60 λεπτά και περιλαμβάνουν τα ακόλουθα θέματα: 

Επισκόπηση προϊόντος (χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα υψηλής ευκρίνειας). 

Πληροφορίες αναφορικά με το Συστήμα Omnipod DASH®. 

Ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων και δυνατότητα να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο του Συστήματος Omnipod DASH®.

Μία ώρα είναι αρκετή για να καταρριφθεί κάθε φοβία ή άγχος. Κι επειδή η γνώση είναι δύναμη η εκπαιδευτική πολιτική της εταιρείας δεν αφορά μόνο τους ασθενείς αλλά επεκτείνεται και στους ιατρούς.

Κάντε πιο εύκολο τον έλεγχο του σακχάρου με ένα σύστημα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης.

Ανακαλύψτε τη δύναμη της συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης που αλλάζει ζωές, με ΜΗΔΕΝ τρυπήματα στα δάκτυλα* ή βαθμονομήσεις. Για να ξεκινήσετε, αρκεί να τοποθετήσετε μια μικρή συσκευή στην κοιλιακή χώρα ή στο μπράτσο σας, να τη συνδέσετε με τον δέκτη Dexcom ONE ή να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή σε ένα συμβατό κινητό.

Το σύστημα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης (CGM) Dexcom One, μετρά και στέλνει τις τιμές γλυκόζης σε πραγματικό χρόνο, με ασύρματο τρόπο, σε ένα συμβατό smartphone (για έναν κατάλογο συμβατών συσκευών, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.dexcom.com/compatibility – το smartphone πωλείται χωριστά) ή δέκτη (ένας δέκτης με οθόνη αφής μπορεί να αποκτηθεί ως πρόσθετη συσκευή για την προβολή των μετρήσεων γλυκόζης), οι οποίες απεικονίζονται συνολικά σε ένα διάγραμμα. Ο αισθητήρας έχει διάρκεια ζωής 10 ημερών που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για σάρωση ή μετρήσεις δακτύλου για τη λήψη των τιμών γλυκόζης. Επιπλέον –και ιδιαιτέρως χρήσιμο για το καλοκαίρι– είναι πως ο αισθητήρας επιτρέπει στους χρήστες να κολυμπούν και να κάνουν ντους χωρίς να ανησυχούν, καθώς ο πομπός είναι προστατευμένος και μπορεί να παραμείνει στο νερό, σε βάθος έως 2,4 μέτρων και για έως 24 ώρες.

Πώς να εκπαιδευτείτε στο Dexcom One

Πρώτα απ’ όλα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον γιατρό σας ή τον πάροχο υγείας και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες ή να μπείτε και να συμπληρώσετε τη φόρμα στο site της Hemoglobe. Στη συνέχεια μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του όπου θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στις συχνές ερωτήσεις, στους οδηγούς χρήσης αλλά και θα μάθετε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς και το σύστημα υποστήριξης που έχετε συνέχεια στη διάθεσή σας.

Να πώς θα ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι σε 5 βήματα

Βήμα 1:  Μάθετε τα βασικά για τη συνεχή παρακολούθηση της γλυκόζης

Βήμα 2: Έναρξη χρήσης του Dexcom ONE

Βήμα 3 – Οι πρώτες σας ημέρες με το Dexcom ONE

Βήμα 4 – Χρησιμοποιώντας το Dexcom CGM μακροπρόθεσμα

Βήμα 5 – Κατανοήστε τις τάσεις του διαβήτη σας

Κι επειδή το ταξίδι της γνώσης δεν τελειώνει ποτέ, το εξειδικευμένο προσωπικό της Hemoglobe είναι πάντα στη διάθεσή σας για να λύνει όλες τις απορίες σας.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα