«The Diabetes Summit»: Δωρεάν Online Σύσκεψη για τον Διαβήτη από 20-27 Μαρτίου

Όπως φαίνεται, τα τελευταία χρόνια, όλοι σχεδόν, έχουν κάποιο πρόβλημα μα το σάκχαρό τους. Σύμφωνα με έρευνα του 2015, σχεδόν ο μισός πληθυσμός στις ΗΠΑ έχει διαβήτη ή προδιαβήτη.

Αν προσθέσουμε σε αυτούς και τους ανθρώπους που είναι παχύσαρκοι, υπέρβαροι ή έχουν αντίσταση στην ινσουλίνη και άλλα προβλήματα με το σάκχαρο, ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει και το 75%. Δυστυχώς, ο διαβήτης έχει γίνει μια παγκόσμια πανδημία και αναμένεται να γίνουν πολύ χειρότερα τα πράγματα τα επόμενα 20 χρόνια.
Είναι πλέον ξεκάθαρο, πως πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που κάνουμε σήμερα. Η αλλαγή ξεκινάει συνήθως με την πληροφόρηση και την έμπνευση. Η γνώση της πραγματικής αιτίας του προβλήματος και οι πραγματικές λύσεις για να διορθωθεί αυτή η αιτία μπορούν να γίνουν η αφορμή για δράση.
Το «The Diabetes Summit» είναι ένα online event που γίνεται για 4η χρονιά και περιλαμβάνει πάνω από 30 ομιλητές που θα δώσουν τα «φώτα» τους πάνω στο θέμα του διαβήτη, αλλά και πολλές παρουσιάσεις. Θα γίνει 20-27 Μαρτίου 2017 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή online, χωρίς καμία επιβάρυνση, κάνοντας κλικ εδώ.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

  • Με ποιο τρόπο οι τοξίνες, τα χημικά και τα αλλεργιογόνα του περιβάλλοντος, γίνονται η αιτία να προκληθούν προβλήματα με το σάκχαρο και πως μπορείτε να αποτοξινώσετε το σώμα σας με ασφάλεια.
  • Η κατανόηση του φάσματος του στρες και πως τα παιδικά τραύματα, τα δύσκολα γεγονότα της ζωής και οι παράγοντες στρες στην καθημερινότητα μπορούν να οδηγήσουν σε διαβήτη.
  • Σημαντικές στρατηγικές για ανθρώπους με διαβήτη τύπου 1, όσον αφορά τον εαυτό τους ή κάποιο παιδί.
  • Φυσικές στρατηγικές για ρύθμιση του σακχάρου, συμπεριλαμβανομένων συμπληρωμάτων, αιθέριων ελαίων και τροφών και η χρήση τους ως φάρμακα.
  • Ανάλυση διάφορων διατροφικών στρατηγικών, ανάμεσά τους η κετογονική δίαιτα, η χορτοφαγία και ωμοφαγία.

Και πολλά ακόμα!
Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας και μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τον διαβήτη σας!
Πηγή: https://info.treeoflifecenterus.com/

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Επιδημία γρίπης
Περισσότερα

Ανέτοιμα τα νοσοκομεία για την κορύφωση της επιδημίας της γρίπης. Με 50.000 νέα εμβόλια ελπίζει το Υπουργείο Υγείας να αντιμετωπίσει τη νόσο.

Την έντονη ανησυχία του για την αναμενόμενη κορύφωση της επιδημίας της γρίπης, εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Ο…

«Λαϊκό»: Θεραπεύουν τον διαβήτη με μεταμόσχευση κυττάρων

Το τέλος στις επιπλοκές του διαβήτη τύπου Ι και την καθημερινή χρήση ινσουλίνης αναμένεται να σημάνει για 20 Έλληνες, η λειτουργία της νέας μονάδας μεταμόσχευσης νησιδίων παγκρέατος στο νοσοκομείο «Λαϊκό».