Πρωτοχρονιάτικη γιορτή 2012

Στην Πρωτοχρονιάτικη γιορτή της καλεί η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 7.30 μμ στον υπέροχο χώρο “Ελαιών Loft” στο Βοτανικό (δ/νση Βέλους 3 κ’ Ναυτικού).
Όπως ανακοίνωσε το ΔΣ της ΠΕΑΝΔ, την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ και του Παναθηναϊκού κ. Δημήτρης Διαμαντίδης.
«Υπό τους ήχους της μουσικής, ποικιλίας εδεσμάτων, πλούσιων δώρων και παιδικής ψυχαγωγίας σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος.
Τιμή πρόσκλησης:
• 15 ευρώ / άτομο (περιλαμβάνονται καφές-φαγητό και ποτά)
• Δωρεάν άτομα με διαβήτη (ταμειακώς εντάξει)
• Το δεύτερο παιδί 10 ευρώ
«Αν λοιπόν θέλετε και φέτος να είστε κοντά μας και να περάσετε για μια ακόμη φορά μια υπέροχη βραδιά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (210-7796660 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 7-9μμ, 6974492304 κα. Μανέα ή μέσω e-mail: peand@live.com) μέχρι 25 Ιανουαρίου, ώστε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας».
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Πιστοποίηση ΚΕΠΑ: τέλος στις συνεχείς επιτροπές για ακρωτηριασμούς και δευτερεύουσες μη αναστρέψιμες παθήσεις
Περισσότερα

Πιστοποίηση ΚΕΠΑ: τέλος στις συνεχείς επιτροπές για ακρωτηριασμούς και δευτερεύουσες μη αναστρέψιμες παθήσεις

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ανακοίνωσε ότι οι πολίτες με ακρωτηριασμούς και μη αναστρέψιμες παθήσεις…