Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2 | 31.03 – 02.04.2017 | Hydrama Grand Hotel | Δράμα

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει σε συνεργασία με το Ιατρικό Σύλλογο Δράμας Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο Hydrama Grand Hotel.

Ημερίδα Ενημέρωσης για το κοινό
Στο πλαίσιο της Επιστημονικής Εκδήλωσης διοργανώνεται την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 Ημερίδα Ενημέρωσης για το κοινό με θέμα: «Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Hydrama Grand Hotel.
ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ & ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Κατεβάστε το Τελικό Πρόγραμμα σε μορφή pdf κάνοντας κλικ εδώ.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Η εγγραφή είναι δωρεάν.
CREDITS
Η Επιστημονική Εκδήλωση μοριοδοτείται με 11 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME–CPD Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME – UEMS.
Πηγή: medevents.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα

Sweet 16

Όταν η Katia έγινε 16 χρονών ανακάλυψε ότι έχει διαβήτη του, τύπου 1, ο πατέρας της σκηνοθέτης, περιέγραψε…
διαβήτης
Περισσότερα

Το διαβητικό παπούτσι και η κατάργηση της συμμετοχής των διαβητικών στα αναλώσιμα του διαβήτη στο επίκεντρο της συνάντησης ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ – ΕΟΠΥΥ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), κ.…