10χρονη με διαβήτη, φτιάχνει bath bombs και γίνεται η νεότερη επιχειρηματίας!

diabetes, health, glykouli, bath bombs, hannah beyoutiful, διαβητης, γλυκουλι, κοριτσι, 10χρονη

Η Hannah Grace Walsh είναι ένα κορίτσι μόλις 10 χρονών. Ωστόσο, δεν είναι σαν τα άλλα παιδιά της ηλικίας της, από πολλές απόψεις.
Ήταν μόλις 11 μηνών όταν διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1. Οι γονείς της δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα σοκαριστικά νέα που θα άλλαζαν τα δεδομένα και πάλεψαν να την κρατήσουν ζωντανή από την ασθένεια που απειλούσε τη ζωή της.
Αυτό που δεν ήξεραν τότε ήταν ότι η κόρη τους όχι απλώς θα επιζούσε αλλά θα κατάφερνε και κάτι που κανένα παιδί στην ηλικία της δεν έχει καταφέρει.
Οι γονείς της είχαν παρατηρήσει ότι από μικρή ξεχώριζε για την αποφασιστικότητά της. Πίστευε πάντα στα όνειρά της και δεν τα παράταγε. Ο πατέρας της έλεγε πάντα ότι θα γίνει CEO ή επιχειρηματίας.

#tbt to last Sundays video shoot for #60secondDocs. #beyoutiful #bathbombs #tenyearoldentrepreneur

A post shared by Hannah Grace (@hannahgracebeyoutiful) on


Και έτσι και έγινε! Η Hannah σήμερα είναι μία από τις νεαρότερες επιχειρηματίες στον κόσμο. Έφτιαξε τη δική της σειρά με bath bombs από σαπούνι. Αυτή τη στιγμή ήδη ξεπουλάει σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ.
Όλα ξεκίνησαν την Πρωτοχρονιά του 2016, όταν ο πατέρας της την προκάλεσε να φτιάξει τα προϊόντα ομορφιάς που αγαπάει και στη συνέχεια να τα πουλήσει. Την ίδια μέρα κιόλας, το κορίτσι έψαξε τα απαραίτητα συστατικά για να φτιάξει bath bombs, το αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς. Λίγες μέρες μετά, άρχισε να φτιάχνει το πρώτο της σετ. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, άρχισε να πουλά τα προϊόντα της στο τοπικό μαγαζί δώρων.
Σήμερα, τα bath bombs της πωλούνται και Online σε 14 καταστήματα στην Αμερική. Η 10χρονη επιχειρηματίας χρειάζεται 30-40 λεπτά για κάθε bath bomb, τα οποία υπάρχουν σε διάφορα αρώματα και χρώματα και τα προμοτάρει μέσω Instagram και Youtube.

Η επιχείρηση ονομάζεται BeYOUtiful, καθώς γι’ αυτήν το να είσαι όμορφη σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου.
Ωστόσο, δεν σταματά εκεί. Έχει δωρίσει πάνω από 1000 δολάρια σε φιλανθρωπίες και έχει δεσμευτεί να δίνει το 20% των ηλεκτρονικών της κερδών σε οργανισμό για τη χρηματοδότηση ερευνών για τον διαβήτη τύπου 1.
Στα μελλοντικά της σχέδια είναι να λανσάρει μια σειρά με φυσικά χειροποίητα προϊόντα ομορφιάς και εκτός ΗΠΑ.
Η Hannah αποτελεί την ζωντανή απόδειξη ότι οι δυσκολίες δεν μπορούν να σε κάνουν να το βάλεις κάτω. Σίγουρα αποτελεί έμπνευση και δίνει κουράγιο σε όλους μας να μην τα παρατάμε.
 

Πηγή: bovary.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
μετφορμίνη
Περισσότερα

Η μετρφορμίνη είναι ένα από τα λίγα φάρμακα στον κόσμο που έχει νόημα για την πρόληψη του διαβήτη τύπου 2

Μεγάλη έρευνα που διήρκησε 15 χρόνια έδειξε ότι ένα φθηνό αντιδιαβητικό φάρμακο, η μετφορμίνη, μπορεί να προστατέψει αποτελεσματικά από το διαβήτη τύπου 2. Τα…