Συνέντευξη του Δρ Φαίδων Λίντμπεργκ στο 3ο Forum Υγείας, σχετικά με τον τρόπο ζωής μας και πολλά άλλα! Συνέντευξη του Δρ Φαίδων Λίντμπεργκ στο 3ο Forum Υγείας, σχετικά με τον τρόπο ζωής μας και πολλά άλλα!
Ο Δρ Φαίδων Λίντμπεργκ, παθολόγος-διαβητολόγος, ειδικός σε θέματα διατροφής, μίλησε στην κάμερα του Body in Balance Greece κατά τη διάρκεια του 3ου Forum Υγείας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο... Συνέντευξη του Δρ Φαίδων Λίντμπεργκ στο 3ο Forum Υγείας, σχετικά με τον τρόπο ζωής μας και πολλά άλλα!

Ο Δρ Φαίδων Λίντμπεργκπαθολόγος-διαβητολόγος, ειδικός σε θέματα διατροφής, μίλησε στην κάμερα του Body in Balance Greece κατά τη διάρκεια του 3ου Forum Υγείας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Αναφέρθηκε στη μακροζωία, την ευεξία, κάποιες αλλαγές που πρέπει να κάνουμε στον τρόπο ζωής μας προκειμένου να είναι καλύτερη. Επιπλέον τόνισε τα θετικά μιας νέας διατροφής, στα μεσογειακά πρότυπα με λιγότερα άμυλα και σάκχαρα, ενώ έδωσε συμβουλές υγείας για τους άντρες και τις γυναίκες βάσει του φύλου τους.

Ο Δρ Λίντμπεργκ, διαμένει και εργάζεται στη Νορβηγία, οπότε έχει ζήσει και τους δυο πολιτισμούς, όσον αφορά την καθημερινότητα, τον τρόπο ζωής και τις διατροφικές συνήθειες και εξηγεί τις διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Νορβηγίας, ενώ δίνει έμφαση στα αρνητικά σημεία που έχει φέρει η οικονομική κρίση στην υγεία των Ελλήνων.

Συνέντευξη με τον Δρ Fedon Lindberg, Παθολόγο-Διαβητολόγο.

Παρακολουθήστε την εξαιρετική συνέντευξη του διάσημου ανά τον πλανήτη Έλληνα γιατρού, Δρ Fedon Lindberg, Παθολόγου-Διαβητολόγου και ειδικού σε θέματα διατροφής και μεταβολισμού, στο πλαίσιο του DYO Forum, 3ου Φόρουμ Υγείας!Ευχαριστούμε το Body in Balance Greece!#dyoforum #3oforumygeias #fedonlindberg #zitagroup #dyomagazine

Posted by DYO Forum on Monday, March 26, 2018

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares