Κατάστημα υγιεινής διατροφής The Protein House στην Καλλιθέα

The Protein House, glykouli, glykouligr, πρωτεινη, διατροφη, υγεια, εστιατοριο

The Protein House, μία έμπνευση, μία νέα ιδέα, βγαλμένη μέσα απ’ τις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες, απαιτήσεις και ανάγκες.
Πόσες φορές χρειάστηκε να πάρουμε ένα σνακ απ τον δρόμο, να καλύψουμε την πείνα μας στο γραφείο, να θέλουμε ένα ρόφημα για πριν ή μετά την προπόνηση, ή πολύ απλά να ψάχνουμε να φάμε κάτι υγιεινό, χωρίς κορεσμένα λίπη, καμένα λάδια, αλάτια, συντηρητικά; Αλλά τελικά μόνο να ψάχνουμε. Τίποτα να μην μας καλύπτει και τελικά να καταλήγουμε να φάμε κάτι που απλά θα μας χορτάσει στιγμιαία και θα μας γεμίσει τύψεις για την συνέχεια.
Πόσες φορές ψάχνουμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις μας για πρωτεΐνη με ένα σνακ και ξετυλίγουμε μία μπάρα πρωτεϊνούχα, την οποία κάποιες φορές τρώμε με μισή καρδιά, γιατί τα λιπαρά είναι στα ύψη, γιατί η ζάχαρη ξεχειλίζει κτλ.
Πόσες φορές λαχταράμε ένα γλύκισμα, ένα παγωτό, αλλά όλα αυτά που είναι γύρω μας, περιέχουν μόνο λίπη και ζάχαρη και δεν ταιριάζουν με την διατροφή και τους στόχους μας;
Επειδή λοιπόν αυτά δεν είναι μόνο οι ανησυχίες και σκέψεις των δημιουργών, αλλά ταυτίζονται με τις δικές σας και πολλών άλλων ασκουμένων, αθλητών και ανθρώπων που προσέχουν την διατροφή τους, έγιναν αφορμή και κίνητρο, για να υλοποιηθεί το The Protein House.
Σ’ ένα νέο και πρωτότυπο σχεδιαστικά κατάστημα στην Καλλιθέα, πάνω στην Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου (πρώην Θησέως), στο νούμερο 71, με σχετική ευκολία στάθμευσης, απέναντι από την Χαροκόπειο σχολή μεταξύ άλλων, το The Protein House δημιουργεί χειροποίητες και υγιεινές λιχουδιές στο εργαστήριο του, όπως φρέσκα σνακ, σε μορφή πρωτεϊνούχας μπάρας, ή μπάρας δημητριακών, cookies, muffins, brownies, banana bread, με την σύσταση που εμείς θέλουμε, ενισχυμένα με πρωτεΐνη ορού γάλακτος, ελέγχοντας ζάχαρη και λιπαρά.
Επιπλέον το κατάστημα προσφέρει σαλάτες και τυλιχτά, με φιλετάκια κοτόπουλο ή τόνο, με μακαρόνια ολικής ή γλυκοπατάτα, χωρίς περιττά αλάτια και πρόσθετα σάκχαρα. Ποικιλία από ολόφρεσκα Smoothies ενισχυμένα με πρωτεΐνη , για αντικατάσταση γεύματος, ή καύση λίπους, ευεξία ,υγεία.
Εσπρέσο καφέ με πρωτεΐνη  ή ασπράδια και τέλος, για τους καλοκαιρινούς μήνες, λαχταριστό παγωτό χωρίς λιπαρά και ζάχαρη,ενισχυμένο με πρωτείνη.
Εδώ μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος με το μενού που προσφέρει και ότι άλλες πληροφορίες θα χρειαστείτε.
Διεύθυνση: Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 71, Καλλιθέα | Τηλ: 2130411750

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
cadillac - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Cadillac good food

Μια αλυσίδα καταστημάτων delivery διαφορετική από τις άλλες. Το Cadillac good food είναι ψαγμένο, προσφέρει πιάτα για όλα…
Περισσότερα

Pizza Bite

Φτιαγμένη με ολόφρεσκα υλικά και με μία ζύμη που συναρπάζει, η Καλύτερη Αφράτη της Πόλης ήρθε για να…