JDRF One World, το ψηφιακό παιχνίδι του παγκοσμίου ταμείου για το διαβήτη στον κόσμο του Roblox

JDRF One World, το ψηφιακό παιχνίδι στον κόσμο του Roblox
JDRF One World, το ψηφιακό παιχνίδι στον κόσμο του Roblox

Το JDRF, το ταμείο που χρηματοδοτεί έρευνες σχετικά με την εύρεση θεραπείας για το διαβήτη, έχει δημιουργήσει το JDRF One World (Ένας Κόσμος), ένα εικονικό σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους με διαβήτη.
Το JDRF One World κατασκευάστηκε ως μέρος του δημοφιλούς ηλεκτρονικού παιχνιδιού Roblox, μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που είναι ιδανική ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό: τη δημιουργία εικονικών κόσμων.
Ο CEO του JDRF
Στον κόσμο του JDRF, οι παίκτες μπορούν να περιηγηθούν σε σημεία πληροφόρησης σχετικά με το διαβήτη, μπορούν να παίξουν παιχνίδια, να λάβουν μέρος σε κυνήγι θησαυρού, ακόμη και να γνωρίσουν τον πρόεδρο του JDRF, Dr. Aaron Kowalski, και τον Rufus, τη διαβητική αρκούδα!
Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος τόσο άτομα με διαβήτη, όσο και οι φίλοι τους χωρίς διαβήτη, μπορούν να παίξουν ολόκληρες οικογένειες, αλλά και οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν νέους κοινωνικούς κύκλους μέσω του εικονικού κόσμου.
Το εγχείρημα ανέλαβε η δημιουργική ομάδα του JDRF που ασχολείται με τα παιχνίδια, η JDRF Game 2 Give, σε συνεργασία με ανθρώπους από την βιομηχανία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
JDRF εικονικός κόσμος
Για να γίνει κανείς μέλος του One World, πρέπει να δημιουργήσει πρώτα λογαριασμό στο Roblox. Τόσο το παιχνίδι στο Roblox όσο και στο JDRF One World είναι δωρεάν, ωστόσο δίδεται η ευκαιρία αγοράς αντικειμένων μέσα στον εικονικό κόσμο.
Το παιχνίδι είναι εξολοκλήρου στα αγγλικά και είναι διαθέσιμο σε υπολογιστή, tablet, smartphone, XBOX One, Occulus Rift ή HTC Vive. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δημιουργήσετε λογαριασμό, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Total
31
Shares
Σχετικά άρθρα