Η Όλγα Ι. Γκούση, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Κλινική Ψυχικής Υγείας του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί έρευνα στα πλαίσια της διπλωματικής της εργασίας.
Για την πραγματοποίηση της εργασίας διεξάγει έρευνα με τίτλο «Διερεύνηση αυτοδιαχείρισης και αυτοφροντίδας του σακχαρώδη διαβήτη με τη χρήση εξειδικευμένου ερωτηματολογίου». Η συμπλήρωσή του διαρκεί περίπου 15 λεπτά, και οι πληροφορίες είναι πολύτιμες για τη διεξαγωγή πορισμάτων που μπορεί μελλοντικά να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με διαβήτη.
Την εργασία επιβλέπει ο καθηγητής κ. Φουντουλάκης Κωνσταντίνος.
Για να συμμετέχετε στην έρευνα πατήστε το link.
«Αγαπητοί συμμετέχοντες, αγαπητές συμμετέχουσες,
Το παρόν έντυπο έχει ως στόχο του να σας ενημερώσει για την παρούσα έρευνα που πραγματοποιείται στο πλαίσιο διεξαγωγής της διπλωματικής εργασίας της Γκούση Ι. Όλγας, μεταπτυχιακής φοιτήτριας στην Κλινική Ψυχικής Υγείας του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Φουντουλάκη Κωνσταντίνο.
Είναι μια έρευνα η οποία διεξάγεται με στόχο την διερεύνηση της αυτοδιαχείρισης και αυτοφροντίδας του Σακχαρώδη Διαβήτη στον ελληνικό πληθυσμό.
Θα σας ζητηθεί αρχικά να συμπληρώσετε το έντυπο συγκατάθεσης, με το οποίο επιβεβαιώνεται η συμμετοχή σας στην έρευνα με δική σας επιθυμία, στη συνέχεια να απαντήσετε δίνοντας πληροφορίες σχετικά με τα ατομικά δημογραφικά και κλινικά σας χαρακτηριστικά, όπως το φύλο και η ηλικία σας, και τέλος το ερωτηματολόγιο. Αν και η έρευνα είναι ελεύθερου χρόνου η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 15 λεπτά της ώρας, συμπεριλαμβάνοντας τον χρόνο για την ανάγνωση των εντύπων και κατανόηση της διαδικασίας. Συνίσταται να απαντάτε αυθόρμητα και αντικειμενικά, καθώς δεν υπάρχουν σωστές και λανθασμένες απαντήσεις.
Παρόλα αυτά , σε ολόκληρο το ερωτηματολόγιο δεν θα σας δοθούν ερωτήσεις από τις οποίες μπορεί να γίνει γνωστή η ταυτότητά σας. Όπως σε κάθε έρευνα, δηλώνεται πως θα τηρηθεί το απόρρητο των στοιχείων σας σύμφωνα με τους διεθνείς και εγχώριους κανόνες ιατρικής δεοντολογίας.
Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι μπορείτε να αποχωρήσετε σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας χωρίς να αποθηκευτούν οι απαντήσεις σας.
Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα συνολικά αποτελέσματα της έρευνας ή έχετε οποιαδήποτε σχετική απορία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου olga.gkousi@gmail.com και kostasfountoulakis@gmail.com.
Η συμμετοχή σας είναι σημαντική.
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.»
Σχετικά άρθρα
Έρευνα αποκαλύπτει τις στρατηγικές με τις οποίες μπορούμε να επιτύχουμε χαμηλά επίπεδα A1C
Δεν είναι εύκολο να ζει κανείς με ένα πάγκρεας που δεν λειτουργεί σωστά. Έρευνες αποδεικνύουν συνεχώς ότι είναι…
Τα 20 Καλύτερα Tips για Όσους Ζουν με Διαβήτη
Υπάρχουν πολλές συμβουλές που μπορεί να δώσει κάποιος στους ανθρώπους που ζουν με διαβήτη για να αντεπεξέλθουν στην…
Δέκα πράγματα που επηρεάζουν εντυπωσιακά το σάκχαρο μας!
Ως μητέρα δύο παιδιών με διαβήτη τύπου 1, έχω μάθει με βεβαιότητα ότι οι υδατάνθρακες αυξάνουν το σάκχαρο…
Το μέλι στη μάχη κατά της παχυσαρκίας
Σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και αντιμετώπιση κάποιων επιπλοκών της παχυσαρκίας φαίνεται να έχει, σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική μελέτη του Πανεπιστημίου της Αθήνας, το μέλι!