Η ανάρτηση του Παναγιώτη Χούπα σχετικά με όσους εκφράζονται αρνητικά κατά του εμβολίου του κορωνοϊού

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Χούπα σχετικά με τους αρνητές του εμβολίου
Η ανάρτηση του Παναγιώτη Χούπα σχετικά με τους αρνητές του εμβολίου

Με καυστικό τρόπο αποφάσισε ο παθολόγος Παναγιώτης Χούπας να σχολιάσει τα επιχείρηματα των ανθρώπων που εκφράζονται κατά του εμβολιασμού για τον κωρονοϊό. 
Ο κ. Χούπας δημιούργησε μια ανάρτηση στην οποία περιγράφει με επιστημονικούς όρους την παραγωγή ενός φαρμάκου που επιδρά στην γενετική, έχει πλήθος παρενεργειών και αποτελείται από χημικά που, στα αυτιά ανθρώπων που δεν έχουν τις κατάλληλες γνώσεις, φαντάζουν απαγορευτικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. 
Στην ανάρτησή του αναρωτιέται αν θα συμφωνούσε κανείς να χρησιμοποιηθεί σε ανθρώπους το φάρμακο αυτό, που εκτός των άλλων είναι πανάκριβο και χρειάζεται ιδιαίτερες συνθήκες παραγωγής. Το φάρμακο που περιγράφει δεν είναι άλλο από την ινσουλίνη, που παρά την γλαφυρή περιγραφή, την λαμβάνουν καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη προκειμένου να διατηρηθούν στη ζωή. 
Ο κ. Χούπας αναφέρεται ξεκάθαρα στο γεγονός ότι άνθρωποι που δεν έχουν γνώσεις ιατρικής ή φαρμακευτικής εκφέρουν άποψη, ή και προτρέπουν τους συμπολίτες τους να μην εμβολιαστούν, παραθέτοντας επιχειρήματα που καμία βάση δεν έχουν στην πραγματικότητα.
Το ποστ του έχει ήδη γίνει viral στο Facebook και το παραθέτουμε εδώ αυτούσιο:
«Θα συμφωνούσατε να χρησιμοποιηθεί ένα ενέσιμο φάρμακο που… – έχει παρασκευαστεί με γενετική μηχανική, με τεχνολογία ανασυνδυασμένου DNA, σε κολοβακτηρίδια… – συνδέεται σε υποδοχείς των ανθρώπινων κυττάρων που κανονικά είναι για σύνδεση άλλων, φυσικών ουσιών του οργανισμού… – που περιέχει ψευδάργυρο, υδροχλωρικό οξύ, καυστική σόδα, μετακρεσόλη, γλυκερόλη, πολυσορβικό 20… – που δεν πρέπει να αναμιγνύεται στην ίδια σύριγγα με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα γιατί είναι ασύμβατο με οτιδήποτε άλλο… – που μπορεί να προκαλέσει γενικευμένη αλλεργία (αναφυλαξία), υπογλυκαιμία, δυσγευσία, αμφιβληστροειδοπάθεια, οιδήματα και αμυλοείδωση… και … που κοστίζει 8 χιλιάδες ευρώ το κιλό;!!! Αν η απάντησή σας είναι «ΟΧΙ» … συγχαρητήρια! Μόλις στερήσατε από εκατομμύρια διαβητικούς την ινσουλίνη τους! Αν θεωρείτε τις τεχνολογίες διαβολικές… αν τα συστατικά σάς ακούγονται τρομακτικά… αν οι παρενέργειες σάς μοιάζουν απαγορευτικές… είναι επειδή είστε άσχετοι και προκατειλημμένοι! Και, ευτυχώς, η Επιστήμη δεν δίνει δεκάρα για το τι νομίζετε…»
Glykouli.gr

Total
21
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Ο Γιώργος Καλαμίτσης πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Προστασίας Δικαιωμάτων των Ασθενών – Με πρόταση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας

Με πρόταση της πολιτικής  ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ο πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδας «Προμηθέας» Γιώργος Καλαμίτσης…