Χρήσιμες πληροφορίες
Μερίδες: 4-6
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
Κόστος: 2/5
Υλικά
- 2 ολόκληρα καρότα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- γαρύφαλλα για το κρεμμύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 ρέβες
- 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας
- 1 κιλό μοσχάρι
- 1 πράσο κομμένο στη μέση
- λίγο θυμάρι
- λίγα φύλλα δάφνης
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τον ζωμό και το μοσχάρι.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το πράσο, το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης, τα καρότα και ανακατεύετε.
- Καρφώνετε τα γαρύφαλλα στο κρεμμύδι και το ρίχνετε στην κατσαρόλα, μαζί με αλάτι και πιπέρι.
- Αφήνετε να πάρουν τα υλικά μια πρώτη βράση χωρίς ν’ ανακατέψετε και αφού βράσουν προσθέτετε τις ρέβες και τις πατάτες κομμένες.
- Αφήνετε να βράσουν όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον 4 ώρες αλλιώς σε χύτρα για 1 ώρα σε μέτρια φωτιά
Πηγή: sidagi.gr