Σαλάτα με πορτοκάλι και αβοκάντο

Μια υπέροχη σαλάτα με λίγες θερμίδες και πολλή… γεύση!
Ανά μερίδα: Θερμίδες: 95, Γ.Φ. 2.8, Πρωτεΐνες 1.5 g, Υδατάνθρακες 8.6 g, Λίπος 3.1 g (από τα οποία κορεσμένα τα 0.5 g), Ίνες 3.1 g

Χρήσιμες Πληροφορίες
Μερίδες: 6 μερίδες (μέγεθος μερίδας: 2 φλιτζάνια)
Απαιτούμενος χρόνος: 20′
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
Κόστος: 2/5
Υλικά
6 φλιτζάνια χοντροκομμένα φύλλα μαρουλιού
1 1/2 φλιτζάνι φρέσκες φέτες πορτοκαλιού (περίπου 3 μεγάλες)
3/4 φλιτζανιού αβοκάντο, καθαρισμένο και χοντροκομμένο
1 κ.γ. φρουκτόζη
1/2 κ.γ. αλάτι χαμηλό σε νάτριο
1/4 κ.γ. πιπέρι
2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
3 κ.σ. νερό
3-4  σταγόνες Tabasco (προαιρετικό)
Εκτέλεση
Βάλτε τα πρώτα 3 συστατικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε απαλά. Βάλτε τη φρουκτόζη και τα επόμενα 5 συστατικά σε ένα άλλο μπολ και χτυπήστε τα με ένα σύρμα μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Περιχύστε τη σαλάτα και ανακατέψτε.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα