«Pay or Die»: Η Sarah Silverman θα συμμετέχει στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ που μιλάει για την κρίση της «ινσουλίνης»

Το «Pay or Die» βασίζεται σε προσωπικές ιστορίες ατόμων με διαβήτη τύπου 1 που ζουν στα όρια της επιβίωσης.

Η Sarah Silverman φέρνει την υπεράσπισή της στην οθόνη. Η κωμικός, ηθοποιός και συγγραφέας, μαζί με τη μάνατζερ Amy Zvi και τον Douglas Choi των Sons of Rigor Films, εντάχθηκαν στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους των σκηνοθετών Scott Ruderman και Rachael Dyer, “Pay or Die”, ως εκτελεστικός παραγωγοί. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος του, το ντοκιμαντέρ αντιμετωπίζει αυτό που οι σκηνοθέτες του περιγράφουν ως μια κρίση υγειονομικής περίθαλψης στην Αμερική, που λέγεται μέσα από τις προσωπικές ιστορίες εκείνων με διαβήτη Τύπου 1 που, λόγω του αυξανόμενου κόστους ινσουλίνης, ζουν στα όρια της επιβίωσης.

https://www.instagram.com/p/CYNZSoRtH7G/

https://www.instagram.com/p/CW_K0SQjiwQ/

Τώρα στα τελευταία στάδια των γυρισμάτων, το έργο εξετάζει τις προκλήσεις της ζωής με μια χρόνια ασθένεια στις ΗΠΑ και, σύμφωνα με τους παραγωγούς του, «τοποθετεί το πρόβλημα της ινσουλίνης ως την κορυφή του παγόβουνου για τα μεγαλύτερα ζητήματα υγειονομικής περίθαλψης και τιμολόγησης φαρμάκων που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί».

Σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe του ντοκιμαντέρ, όχι μόνο ακολουθεί απλούς Αμερικανούς που αναγκάζονται να λάβουν ακραία μέτρα μόνο και μόνο για να παραμείνουν ζωντανοί, αλλά επίσης πηγαίνει κεκλεισμένων των θυρών για να συναντήσει ειδικούς, υποστηρικτές και ενδιαφερόμενους φορείς για να κατανοήσουν καλύτερα όλα τα ζητήματα που παίζουν.

Διαβάστε επίσης: Αναζητήσατε Ο ΠΟΥ ζητά λύση για την πρόσβαση στην ινσουλίνη – Γλυκούλι (glykouli.gr)

Total
2
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Νέα έρευνα τονίζει ότι τα υψηλά επίπεδα ψυχολογικής ανθεκτικότητας βοηθάνε στη διαχείριση του διαβήτη τύπου 1

Η χαμηλή ψυχολογική ανθεκτικότητα προβλέπει μελλοντικά υψηλά σάκχαρα στο διαβήτη τύπου 1 σύμφωνα με νέα μελέτη