Ενημέρωση από την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ σχετικά με το πρόγραμμα Youth Leadership Lab 2022 της IDF Europe

Οι αιτήσεις συμμετοχής, όπως επίσης και η υποστηρικτική επιστολή από την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι και τις 25 Μαρτίου 2022.

Με σχετική ανακοίνωση γίνεται η ακόλουθη ενημέρωση από την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ

Αξιότιμες/οι κυρίες/κύριοι,

Η IDF Europe σε μία προσπάθειά της να αναδείξει τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι νέοι στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τον Διαβήτη, οργανώνει την τελευταία δεκαετία ετήσιες κατασκηνώσεις νέων (Youth Leadership Camp – YLC). Λαμβάνοντας υπόψη το ζήτημα της πανδημίας και με στόχο την ασφάλεια όλων, τα τελευταία δύο χρόνια, αναπτύχθηκε από την IDF Europe, ως εναλλακτική λύση στις φυσικές κατασκηνώσεις, το διαδικτυακό πρόγραμμα εκπαίδευσης Youth Leadership Lab (YLL).

Το Youth Leadership Lab (YLL) ξεκίνησε ως ένας χώρος συνδημιουργίας και συλλογικής σκέψης ο οποίος εναλλάσσεται μεταξύ εκπαιδευτικών συνεδριών και κοινωνικής αλληλεπίδρασης για τη δημιουργία μιας κοινότητας νέων υποστηρικτών. Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη και η ενδυνάμωση νέων ανθρώπων που θέλουν να λάβουν ηγετικούς ρόλους στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Επιπλέον, στόχος του προγράμματος είναι η παρακίνηση των νέων ώστε να υποστηρίξουν και να προωθήσουν τα ζητήματα που απασχολούν τους πάσχοντες από Διαβήτη, όπως είναι η καλύτερη φροντίδα, η εκπαίδευση και η ποιότητα ζωής και να δημιουργήσουν έργα που θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Φέτος, η IDF Europe αποφάσισε να υιοθετήσει μια υβριδική προσέγγιση των ανωτέρω προγραμμάτων, η οποία θα αποτελείται αφενός από μια εναρκτήρια συνεδρία και τρεις διαδικτυακές ενότητες σε διάστημα 3 μηνών (Απρίλιος – Ιούνιος 2022) και αφετέρου από τη συμμετοχή με φυσική παρουσία σε κατασκήνωση στο Krotoszyce της Πολωνίας, από τις 10 έως τις 16 Ιουλίου 2022 (εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση).

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν άτομα ηλικίας 18 – 30 ετών που έχουν καλή γνώση αγγλικών (ομιλία και γραφή). Τα απαιτούμενα έξοδα ταξιδιού και διαμονής θα καλυφθούν από την IDF Europe. Οι συμμετέχοντες θα είναι υπεύθυνοι για την υγειονομική τους περίθαλψη και την ταξιδιωτική ασφάλιση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής, όπως επίσης και η υποστηρικτική επιστολή από την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι και τις 25 Μαρτίου 2022.

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο μέλος σας που θέλει να συμμετέχει, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε έγκαιρα προκειμένου η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, ως μέλος της IDF, να εγγράψει την επιστολή υποστήριξης, που πρέπει να επισυναφτεί στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες για το φετινό YLL μπορείτε να δείτε στο https://www.idf.org/our-network/regions-members/europe/youth/idf-youth-leadership-camp-lab.html

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Αίτηση συμμετοχής

IDF Europe Youth Leadership Lab 2022

Συμπληρώστε την αίτηση online:

https://www.surveymonkey.com/r/YouthLeadershipLab2022

πριν τις 25 Mαρτίου 2022

Total
1
Shares
Σχετικά άρθρα