«Οδηγούμε την Αλλαγή στον Σακχαρώδη Διαβήτη»

H ποδηλατική ομάδα της Novo Nordisk «Team Novo Nordisk Pro Cycling» συμμετείχε στις διεθνείς ποδηλατικές διοργανώσεις του 2022, στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των ατόμων που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, η ποδηλατική ομάδα της Novo Nordisk «Team Novo Nordisk Pro Cycling» συμμετείχε για δεύτερη φορά στα μεγαλύτερα ποδηλατικά γεγονότα που διοργανώνονται στην Ελλάδα, το έτος 2022.

Η ομάδα της Novo Nordisk «Team Novo Nordisk Pro Cycling» το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Μαρτίου 2022 συμμετείχε στο ποδηλατικό γεγονός «Aegean Tour / Γύρος Νοτίου Αιγαίου», ενώ την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 συμμετείχε στο «Independent Circuit», που διεξήχθησαν αμφότερα στο νησί των ιπποτών, με απόλυτη επιτυχία.

Περίπου μία εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, η ομάδα της Novo Nordisk «Team Novo Nordisk Pro Cycling» συμμετείχε στο ποδηλατικό γεγονός «Rhodes GP / Διεθνές Γκραν Πρι», ενώ ολοκλήρωσε την αγωνιστική παρουσία της στην Ρόδο, με τη συμμετοχή της στο ποδηλατικό γεγονός «Tour of Rhodes / Διεθνής Γύρος της Ρόδου» που διεξήχθη από τις 24 έως τις 27 Μαρτίου 2022, διανύοντας περισσότερα από 450 αγωνιστικά χιλιόμετρα σε όλες τις ημέρες του αγώνα.

«Οδηγούμε την Αλλαγή στο Σακχαρώδη Διαβήτη»

Σχετικά με την «Team Novo Nordisk Pro Cycling»

Η ομάδα της Novo Nordisk είναι η μία παγκόσμια ομάδα αποκλειστικά με αθλητές με σακχαρώδη διαβήτη και πρωτοπορεί ως η πρώτη ποδηλατική ομάδα που αποτελείται μόνο από αθλητές με σακχαρώδη διαβήτη. Η ομάδα αποτελείται από 16 διαβητικούς αθλητές από 12 διαφορετικές χώρες. Όταν διαγνωστούν με σακχαρώδη διαβήτη, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό σημαίνει ότι η ζωή τους θα αλλάξει και θα βρεθούν αντιμέτωποι με σημαντικούς περιορισμούς. Οι αθλητές της ομάδας Novo Nordisk δρουν ως εμπνευσμένα, ως θετικά πρότυπα για τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και αγωνιζόμενοι σε όλο τον κόσμο ως η μοναδική ομάδα με αθλητές που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, μπορούν να μοιραστούν δημόσια τις προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες και να επιδείξουν πως όλα είναι δυνατά. Η αποστολή της ομάδας είναι να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και ενδυναμώσει τα άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Μάθετε περισσότερα για την Ομάδα Novo Nordisk στη διεύθυνση: www.teamnovonordisk.com

Σχετικά με τη Novo Nordisk στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά το 1979, η Novo Nordisk δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα με την διακριτική επωνυμία «Νόβο Ελλάς Φαρμακευτική Ε.Π.Ε.», εισάγοντας προϊόντα για το σακχαρώδη διαβήτη. Από τότε έως και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική Φαρμακευτική Αγορά, αυξάνοντας διαρκώς το χαρτοφυλάκιό της και επενδύοντας στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου του σακχαρώδη διαβήτη, στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, της αιμορροφιλίας των διαταραχών ανάπτυξης, καθώς και των σπάνιων παθήσεων. Η εταιρεία φέρει την ονομασία Νόβο Νόρντισκ Ελλάς Ε.Π.Ε. από το 1991. Τα τελευταία χρόνια, εκτός από το συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, η εταιρεία έχει έντονη δραστηριότητα στον τομέα των κλινικών μελετών στην Ελλάδα, υλοποιώντας κατά βάση κλινικά προγράμματα για λογαριασμό της μητρικής εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το: www.novonordisk.gr

Σχετικά με τη Novo Nordisk

Η Novo Nordisk είναι μία εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της υγείας, που ιδρύθηκε το 1923 και εδρεύει στη Δανία. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την αλλαγή για να νικήσουμε το σακχαρώδη διαβήτη και άλλες σοβαρές χρόνιες παθήσεις, όπως είναι η παχυσαρκία, η αιμορροφιλία και οι διαταραχές ανάπτυξης. Υλοποιούμε τη δέσμευση μας, μέσω των πρωτοποριακών επιστημονικών ανακαλύψεών μας, της επέκτασης της πρόσβασης στα φάρμακά μας και της προσπάθειάς μας να αποτρέψουμε και, τελικά, να θεραπεύσουμε τις χρόνιες ασθένειες. Η Novo Nordisk απασχολεί περίπου 47.800 εργαζόμενους σε 80 χώρες, ενώ τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 170 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: novonordisk.com, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube.

Total
27
Shares
Σχετικά άρθρα
Διαβήτης, καλοκαίρι και ευαίσθητη περιοχή: Τι να προσέξετε σε θάλασσα και παραλία
Περισσότερα

Διαβήτης, καλοκαίρι και ευαίσθητη περιοχή: Τι να προσέξετε σε θάλασσα και παραλία

Η ευαίσθητη περιοχή χρειάζεται φροντίδα κυρίως το καλοκαίρι για την πρόληψη μολύνσεων που μπορεί να προκληθούν από την αυξημένη…