Γευστικό πασχαλινό τραπέζι… αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

Επειδή μπορεί να ανήκεις σε αυτούς που δεν θα «παίξει Πάσχα στο χωριό» και αν δεν σκοπεύεις φέτος να σουβλίσεις αρνί αλλά θέλεις να το εντάξεις με κάποιον τρόπο στο μενού των ημερών, ακολουθώντας την παράδοση, σου προτείνουμε επτά διαφορετικούς τρόπους να το απολαύσεις στο τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα ή να αξιοποιήσεις τα περισσεύματα, την επόμενη μέρα.

Λαζάνια με ραγού από αρνίΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε μία μερίδα λαζάνια φτιαγμένα με πλούσιο ραγού από αρνί, λαχανικά και τυριά;
Παπαρδέλες με ραγού από αρνί: Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο για τους λάτρεις της μακαρονάδας.
Κρεατόπιτα: Μια πρόταση ιδιαίτερα πλούσια σε γεύση.
Αρνί με σάλτσα από σκόρδο: Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για το γιορτινό τραπέζι και όχι άδικα.
Αρνί με λευκό κρασί: Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας: Το κλασικό πιάτο στο οποίο υποκύπτουν όλοι, με αρνίσιο και μοσχαρίσιο κιμά.
Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο: Το αρνάκι σε συνδυασμό με κουκιά.

Κάντε κλικ στις παραπάνω συνταγές και Καλή Ανάσταση!

Πηγή: botrini.gr

Total
3
Shares
Σχετικά άρθρα
Μπιφτέκια ρεβίθιών
Περισσότερα

Μπιφτέκια ρεβίθιών

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα : 271 θερμίδες, 5 γρ. λίπος, 48 γρ. υδατανθράκων, 11 γρ. πρωτεΐνη. Συστατικά 425 γρ. βρασμένα ρεβίθια 1/3 φλιτζανιού…