Έλενα Ακρίτα: Η αποκάλυψη που έκανε για τον Διαβήτη της

Έλενα Ακρίτα: Η αποκάλυψη που έκανε για τον Διαβήτη της
Έλενα Ακρίτα: Η αποκάλυψη που έκανε για τον Διαβήτη της

Σε απόγνωση βρίσκεται (και) η Έλενα Ακρίτα. Με μία αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook η η γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι έχει Διαβήτη αλλά και ότι δεν βρίσκει πουθενά την ένεσή της (όπως τόσοι άλλοι πάσχοντες), καθώς και αυτή συγκαταλέγεται μεταξύ των προϊόντων που έχουν γίνει ανάρπαστα.

«Έχω Διαβήτη τύπου 2, αναζητώ και δεν βρίσκω την ένεση Trulicity που είναι σε έλλειψη, γιατί την παίρνουν κι αυτοί που κάνουν δίαιτα. Λογικά εμείς που έχουμε Σάκχαρο τύπου 2 να κόψουμε το λαιμό μας. Καλά για το Ozempic ούτε λόγος. Σύμφωνα με την έκθεση του Ε.Ο.Φ (Απρ. 2023) λείπουν 235 φάρμακα από τις προθήκες, αλλά δεν πειράζει υπάρχουν πάντα τα τάματα, το ξεμάτιασμα και οι λαμπάδες στο μπόι μας» έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το video:

Αδιανόητη αύξηση στη ζήτηση του Ozempic για την οποία μιλά η Έλενα Ακρίτα

Η ζήτηση για την Ozempic είναι τέτοια που ενώ το 2021 διατέθηκαν στην ελληνική αγορά περίπου 50.000 σκευάσματα, ο αριθμός αυτός 7πλασιάστηκε το 2022 φτάνοντας τις 362.000.

Διαβάστε επίσης: Ozempic: Μετά τη χρήση για απώλεια βάρους, τώρα και για το Αλτσχάιμερ;

Νέο σκεύασμα για την απώλεια βάρους δρα ταχύτερα από το Ozempic

Ozempic: Πάνω από 300% αυξάνεται η τιμή της – Τι σημαίνει αυτό για τους πάσχοντες

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
θέση στάθμευσης ΑμεΑ
Περισσότερα

Να τα λέμε και αυτά: Έλληνας έσπασε το χέρι μετανάστη εργαζομένου, γιατί του είπε μην παρκάρει σε θέση που είναι για ΑΜΕΑ

Άγρια επίθεση δέχτηκε μετανάστης από το Μπαγκλαντές όταν πήγε να διώξει αυτοκίνητο από θέση στάθμευσης ΑμεΑ. Πρόκειται για…