Θάλεια Ματίκα: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έπαθα Διαβήτη κύησης»

Θάλεια Ματίκα: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έπαθα Διαβήτη κύησης»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη της εγκυμοσύνη και το πώς βίωσε τον Διαβήτη Κύησης που εμφάνισε μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα η Θάλεια Ματίκα.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down. Το έκανα στον πέμπτο μήνα, Όταν άκουσα τα νέα έπαθα σοκ… στεναχωρήθηκα και φοβήθηκα. Είπα “γιατί σε μένα;” ενώ είναι κάτι τόσο απλό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πάλι, παρουσίασα Διαβήτη κύησης. Που είναι κάτι επίσης σύνηθες» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Ο Διαβήτης κύησης, επηρεάζει το έμβρυο και όχι τη μητέρα. Εκεί πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία τρομερής διατροφής. Στο τέλος έκανα και ενέσεις ινσουλίνης. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να έχω ακολουθήσει αυτή τη διατροφή αν επρόκειτο για εμένα, αλλά επειδή μου είπαν ότι επηρεάζει το έμβρυο, ζύγιζα και το γραμμάριο».

«Δεν συζητήσαμε με τον Τάσο για τα θέματα της εγκυμοσύνης μου. Ήταν ο αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Εμένα πάντα πάει ο νους μου στα πιο μαύρα σενάρια, ο Τάσος είναι πιο αισιόδοξος» ανέφερε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης: 7 πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πείτε σε κάποιον που έχει Διαβήτη

Η εμπειρία μας δοκιμάζοντας το δείγμα του σύστηματος συνεχούς χορήγησης ινσουλίνης Omnipod DASH®

Λάθος διάγνωση Διαβήτη σε χιλιάδες γυναίκες επειδή οι εξετάσεις βασίζονται στις μετρήσεις των ανδρών

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα