CeraVe: «Φροντίζοντας το δέρμα των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη»

Νέα εκστρατεία υπό την αιγίδα της ΕΔΑΕ

Για πρώτη φορά, η CeraVe στέκεται δίπλα στους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη, λανσάροντας νέα επικοινωνιακή εκστρατεία με τίτλο «Φροντίζοντας το δέρμα των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη» υπό την αιγίδα της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία). Σκοπός της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τις δερματικές εκδηλώσεις που μπορεί να παρουσιάσει ένας ασθενής καθώς και τα οφέλη που μπορεί να δοθούν μέσω ενός απλού καθημερινού πρωτόκολλου περιποίησης από τη CeraVe.

To 360° πλάνο επικοινωνίας θα πλαισιωθεί με ενεργοποιήσεις στα media, τόσο online όσο και offline, με εκπαίδευση φαρμακοποιών, με παρουσία στα σημεία πώλησης και στα ιατρεία αλλά και άλλες CRM ενέργειες.

O Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί μια ιδιαίτερα συχνή διαταραχή, αριθμώντας περισσότερους από 420 εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως και συνοδεύεται από αυξημένη νοσηρότητα και θνησιμότητα. Στην Ελλάδα σχεδόν 10% του πληθυσμού έχει Σακχαρώδη Διαβήτη (ΕΔΕ)* ενώ έως και 80% των ασθενών θα εμφανίσουν μία δερματική εκδήλωση της νόσου, όπως η ξηρότητα. 

Η CeraVe, το brand που έχει ταυτιστεί με την αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού, δημοσιεύει νέα κλινική μελέτη κοορτής σε ασθενείς με ξηροδερμία λόγω Σακχαρώδους Διαβήτη. Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 528 άτομα από 19 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας αποδείχθηκε ότι με τη χρήση του καθημερινού πρωτοκόλλου CeraVe, δηλαδή με CeraVe Hydrating Cleanser και CeraVe Moisturising Cream, το 98% των ασθενών είδε βελτίωση στα συμπτώματα της ξηροδερμίας, που οφειλόταν στον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Οι δερματικές παθήσεις που σχετίζονται με τον Σακχαρώδη Διαβήτη μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη φροντίδα από τη CeraVe, περιορίζοντας τις

επιπτώσεις και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πασχόντων, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. *Με στοιχεία από ΕΔΕ (Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, 2021 Επιπολασμός του σακχαρώδη διαβήτη και του προδιαβήτη στην Ελλάδα. Αποτελέσματα της πρώτης Εθνικής Μελέτης Θνητότητας και Παραγόντων Κινδύνου.

Το 2005, οι δερματολόγοι της CeraVe ανέπτυξαν μια σειρά προϊόντων περιποίησης, εμπλουτισμένων με έναν συνδυασμό τριών απαραίτητων ceramides (ceramides 1, 3, και 6-II), λιπαρών οξέων, και άλλων λιπιδίων, που συμβάλλουν στην επανόρθωση και την ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού της επιδερμίδας. 

Με θεμέλιο των συνδυασμό των ceramides και του συστήματος MVE, το 2006 δημιουργείται η CeraVe λανσάροντας τρία βασικά προϊόντα: τη Moisturising Cream, τη Moisturising Lotion, και το Hydrating Cleanser.  

Η CeraVe είναι η πρώτη μάρκα που ενσωματώνει στα προϊόντα της 3 απαραίτητα ceramides, όμοια με εκείνα του δέρματος, τα οποία διαχέονται μέσω του συστήματος σταδιακής απελευθέρωσης MVE.  

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης της CeraVe εμπεριέχουν έναν συνδυασμό ceramides, υγροσκοπικών συστατικών, μαλακτικών παραγόντων και επιφανειοδραστικών ουσιών, για να συμβάλουν στην επανόρθωση και την προστασία του δερματικού φραγμού. 

Σχετικά με την ΕΔΑΕ:

Η ΕΔΑΕ είναι η κορυφαία επιστημονική εταιρεία (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα), των Ελλήνων Δερματολόγων και Αφροδισιολόγων. Στόχοι της ΕΔΑΕ είναι η μελέτη των Δερματικών και Αφροδισίων παθήσεων, για την καλύτερη πρόληψη και αντιμετώπισή τους, η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση των Μελών της στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία, η προάσπιση του επιστημονικού αντικειμένου στη Δερματολογία και την Αφροδισιολογία και η ενημέρωση της κοινής γνώμης γύρω από θέματα που αφορούν τις παθήσεις του δέρματος και των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Σχετικά με τα προϊόντα:

CeraVe Hydrating Cleanser – Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου & Σώματος 

Καθαρίζει και ενυδατώνει, χωρίς να διαταράσσει τον επιδερμιδικό φραγμό στο πρόσωπο και το σώμα.  Η CeraVe Hydrating Cleanser κρέμα καθαρισμού προσώπου και σώματος αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους για να καθαρίζει και να αναζωογονεί το δέρμα χωρίς να το επιβαρύνει και χωρίς να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος ή ξηρότητας. Εμπλουτισμένο με τρία απαραίτητα ceramides για την αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού και υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, αυτό το καθαριστικό προσώπου και σώματος προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να ξεκινάτε την περιποίηση του κανονικού προς ξηρού δέρματος χωρίς να το ερεθίζετε. Η χρήση του είναι απλή: αρκεί το μασάζ με το προϊόν σε βρεγμένο δέρμα και κατόπιν το ξέβγαλμα.

CeraVe Moisturising Cream – Ενυδατική Κρέμα Προσώπου & Σώματος 

Ενυδατώνει και βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού στο πρόσωπο και το σώμα.  Η CeraVe Moisturizing Cream ενυδατική κρέμα, περιέχει και τα δύο αυτά συστατικά, προσφέροντας αποτελεσματική ενυδάτωση και συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού. Αυτή η πλούσια μή λιπαρή ενυδατική κρέμα έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους ειδικά για το ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα, ενώ είναι κατάλληλη για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Διαθέτει μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται γρήγορα, καθώς και την κατοχυρωμένη τεχνολογία διάχυσης MVE που απελευθερώνει σταθερά υαλουρονικό οξύ και τρία απαραίτητα ceramides καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στη μη λιπαρή της σύνθεση χωρίς άρωμα, αυτή η ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος με ceramides είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα , ενώ βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία της, βελτιώνοντας την όψη και την υφή της. Η χρήση της δεν υπόκειται σε περιορισμούς, καθώς καθένας το εφαρμόζει όπου και όσο συχνά επιθυμεί. 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Νέες αναλύσεις επιβεβαιώνουν υψηλότερο κίνδυνο για νέο διαβήτη μετά από κορωνοϊό

Το να νοσήσει κάποιος από κορωνοϊό 19 συνδέεται με υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τους επόμενους μήνες, δείχνει μια νέα ανάλυση που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό BMC Medicine
Ερευνητές στις ΗΠΑ κατασκεύασαν Τ κύτταρα που ελπίζουν ότι θα αποτρέπουν την επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος στο πάγκρεας
Περισσότερα

Ερευνητές στις ΗΠΑ κατασκεύασαν Τ κύτταρα που ελπίζουν ότι θα αποτρέπουν την επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος στο πάγκρεας

Για το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης δεκαετίας, ο Dr. David Rawlings, διευθυντής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Ανοσίας και Ανοσοθεραπείας…