Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας podάροντας στην ελευθερία

Οι γυναίκες τώρα μπορούν να βιώσουν μια πρωτόγνωρη άνεση στη διαχείριση του διαβήτη τους με το ολοκληρωμένο σύστημα Χορήγησης Ινσουλίνης Omnipod DASH®

Η σύγχρονη γυναίκα είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, το διεκδικεί και επιδιώκει να απολαμβάνει τη ζωή της χωρίς όρια. Είναι δραστήρια, δυναμική, μπορεί να ταιριάζει την καριέρα και την επαγγελματική της ιδιότητα με τη θηλυκότητα και την επιθυμία της για μητρότητα. Είναι ζεν, της αρέσει να ζει στο εδώ και τώρα, ελέγχοντας όσο γίνεται το άγχος της, σε έναν ολοένα πιο στρεσογόνο κόσμο. Ξέρει να προσέχει τη διατροφή της, αλλά δεν απαγορεύει στον εαυτός τις γλυκιές απολαύσεις της ζωής. Αναγνωρίζει τη σημασία της καλής φυσικής κατάστασης, γι’ αυτό και ενσωματώνει μορφές άσκησης στην καθημερινότητά της. Παίζει την τεχνολογία στα δάχτυλά της για αυτό κι επιλέγει να χρησιμοποιεί συσκευές που κάνουν κάθε στιγμή της πιο απλή και πιο εύκολη εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Επίσης, ξέρει να προσέχει και να δίνει προτεραιότητα στην υγεία της, τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική. Και ενώ έχει χίλια δυο πράγματα-υποχρεώσεις-και ρόλους εξακολουθεί όσο και να μεγαλώνει να αισθάνεται ελεύθερη!

Καλά όλα αυτά θα μου πείτε, όλες οι γυναίκες τα θέλουμε, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που έχουμε διαβήτη και πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε μια ζωή με ελευθερία.

Podαρε στην ελευθερία

Ανακάλυψε το ολοκληρωμένο σύστημα χορήγησης ινσουλίνης Omnipod DASH® που προσφέρει μια σειρά από οφέλη σε γυναίκες με διαβήτη. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα είναι η ευκολία που παρέχει. Με το σύστημα αυτό, δεν χρειάζεται να μεταφέρετε σύριγγες ή στυλό ινσουλίνης (εκτός αν ταξιδεύετε όπου εκεί πρέπει πάντα να έχετε μαζί σας το κιτ επείγουσας ανάγκης), καθιστώντας ευκολότερη τη διαχείριση του διαβήτη εν κινήσει. Η συσκευή είναι επίσης αδιάβροχη*, κι επιτρέπει στις γυναίκες κάνουν ντους, να κολυμπούν άνετα και να συμμετέχουν ελεύθερα σε οποιαδήποτε θαλάσσια δραστηριότητα χωρίς να ανησυχούν ότι θα την καταστρέψουν.

Άνεση και κομψότητα παντού

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η ευελιξία του. Η συσκευή μπορεί να φορεθεί διακριτικά στο σώμα, κάτω από τα ρούχα και μπορεί εύκολα να κρυφτεί. Αυτό δίνει σε κάθε γυναίκα που τη χρησιμοποιεί την ελευθερία να κάνει τις καθημερινές της δραστηριότητες χωρίς να εφιστούν την προσοχή στη διαχείριση του διαβήτη τους και επιλέγοντας τα ρούχα που θέλουν να φορέσουν χωρίς περιορισμούς.

Βελτιωμένη υγεία και πιο εύκολη διαχείριση του διαβήτη

Επιπλέον, το ολοκληρωμένο σύστημα Χορήγησης Ινσουλίνης Omnipod DASH® επιτρέπει πιο ακριβή δοσολογία ινσουλίνης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένο έλεγχο του σακχάρου στο αίμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε το Pod σε οποιοδήποτε σημείο θα κάνατε ένεση. Η τοποθέτηση είναι εύκολη και ολοκληρώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς καν να βλέπετε μια βελόνα. Tο Omnipod DASH® PDM σας προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολη και διακριτική επικοινωνία με το Pod σας, προσδιορίζοντας τις δόσεις ινσουλίνης σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Πώς λειτουργεί το ολοκληρωμένο σύστημα χορήγησης ινσουλίνης Omnipod DASH®

Το σύστημα αποτελείται από ένα φορητό και αδιάβροχο Pod που παρέχει έως και για 72 ώρες αδιάκοπη χορήγηση ινσουλίνης, σε συνδυασμό με τον Προσωπικό Διαχειριστή Διαβήτη Omnipod DASH® (PDM), που φέρει μια εύχρηστη οθόνη αφής και συνδέεται μέσω Bluetooth® με το Pod. Το pod είναι μια μικρή, ελαφριά συσκευή που προσκολλάται στο σώμα και περιέχει τη δεξαμενή ινσουλίνης, την κάνουλα και τον μηχανισμό εισαγωγής. Το PDM είναι μια φορητή συσκευή που επικοινωνεί ασύρματα με το pod και επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την παροχή ινσουλίνης.

Εξατομικευμένη ελευθερία στα δικά σου μέτρα

Πάρτε τον έλεγχο και φέρτε τη διαχείριση του διαβήτη στα δικά σας μέτρα, ορίζοντας έναν μηδενικό βασικό ρυθμό εάν χρειάζεστε λίγες μονάδες ινσουλίνης.

Έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε με ακρίβεια δεκαδικών ψηφίων την αναλογία ινσουλίνης προς υδατάνθρακες (0,1g/U) εάν έχετε ευαισθησία στην ινσουλίνη.

Επιπλέον, ο ανιχνευτής θέσης Pod σας βοηθά να παρακολουθείτε το σημείο που βρίσκεται τοποθετημένο το Pod σας.

Και ρυθμίζοντας διάφορες προεπιλογές στο Omnipod DASH® PDM μπορείτε να καταχωρίσετε αγαπημένες ρυθμίσεις, τις δραστηριότητές σας και να εξατομικεύσετε την παροχή ινσουλίνης με βάση την καθημερινή σας ρουτίνα.

Με 3 απλά βήματα έχετε ελευθερία στη χορήγηση ινσουλίνης

Γεμίστε το Pod: Το Pod προγραμματίζεται αυτόματα και εκτελεί μια σειρά ελέγχων ασφαλείας για να προετοιμαστεί για τη χορήγηση ινσουλίνης.

Εφαρμόστε το Pod: Τοποθετήστε το Pod σας σε οποιοδήποτε σημείο θα κάνατε ένεση.

Πατήστε «Start»: Η κάνουλα εισέρχεται αυτόματα και η παροχή της ινσουλίνης ξεκινά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ελευθερία που δεν σκαλώνει πουθενά

Το PDM συνδέεται ασύρματα με το Pod, επιτρέποντας σας να κάνετε προσαρμογές από απόσταση στη δόση της ινσουλίνης, ενώ το Pod φοριέται σε σημείο που δεν φαίνεται και δεν και απαιτεί καλωδίωση – και χωρίς να σας χαλάει το στυλ, την άνεση και την εμφάνιση. Η αδιάβροχη αντλία ινσουλίνης χωρίς σωληνώσεις μπορεί να φορεθεί σχεδόν οπουδήποτε ο χρήστης θα έκανε ένεση ινσουλίνης. Ένας σχεδόν ανώδυνος σωληνίσκος εισάγεται αυτόματα μόλις το Pod τοποθετηθεί στο δέρμα και η παροχή ινσουλίνης ελέγχεται ασύρματα από τον PDM (διαχειριστή) που είναι αρκετά μικρός για να αποθηκευτεί σε τσέπη, σακίδιο ή τσάντα. Τώρα μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη της χρήσης Αντλίας Ινσουλίνης χωρίς να φαίνεται και χωρίς την καλωδίωση που μπορεί να σκαλώνει μόνη της οπουδήποτε δημιουργώντας ανησυχία ή προβλήματα.

Ελευθερία και στη συνταγογράφηση

Tο ολοκληρωμένο σύστημα χορήγησης ινσουλίνης Omnipod DASH® αποζημιώνεται και από τον ΕΟΠΥΥ και δεν δημιουργεί καμία δέσμευση 5ετίας, όπως συμβαίνει με τις παραδοσιακές αντλίες με σωλήνωση, και ούτε «μπλοκάρει» το ΑΜΚΑ αφού το κάθε Pod αποτελεί από μόνο του αναλώσιμο είδος. Πλήρης ελευθερία επιλογής λοιπόν χωρίς καμία δέσμευση παραμονής στο σύστημα! Τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο μάλιστα το να το δοκιμάσετε, συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα.

*Το Pod έχει βαθμολογία αδιαβροχότητας IP28 για έως και 7,6 μέτρα για 60 λεπτά. Το PDM δεν είναι αδιάβροχο.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα