"Νεότερες εξελίξεις στην Ενδοκρινολογία και τον Διαβήτη", στη Λάρισα

larisa-march-600
larisa-march-600

Στη Λάρισα διοργανώνεται η 3η Πανθεσσαλική Εκπαιδευτική Συνάντηση με τίτλο «Νεότερες Εξελίξεις στην Ενδοκρινολογία, τον Μεταβολισμό και το Σακχαρώδη Διαβήτη», αυτό το Σάββατο και την Κυριακή 7-8 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο “Ιμπέριαλ’”.
Διοργανώνεται από την Πανεπιστημιακή Κλινική Ενδοκρινολογίας και Μεταβολικών Νόσων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και, όπως επισημαίνει η επίκουρος καθηγήτρια Παθολογίας-Ενδοκρινολογίας, Αλεξάνδρα Μπαργιώτα, «η διημερίδα φιλοδοξεί να καλύψει τα πιο σημαντικά νέα κλινικά δεδομένα για το σακχαρώδη διαβήτη και τις επιπλοκές του, με εισηγήσεις, και διαδραστικές συζητήσεις».
Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, ειδική νοσηλευτική συνεδρία καθώς και εκδήλωση για ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη.
Οι θεματικές του ενότητες είναι: Σακχαρώδης Διαβήτης και Ηπατική Νόσος//// Λιπίδια και Διαβήτης///// Σεξουαλική Δυσλειτουργία και Διαβήτης///// Νεφρική Νόσος και Διαβήτης///// Καρδιαγγειακή Νόσος και Διαβήτης//// Ο Ρόλος του Νοσηλευτή στην Εκπαίδευση του Ασθενούς με Σακχ. Διαβήτη.
Η διημερίδα απευθύνεται σε γιατρούς και νοσηλευτές όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπεία και φροντίδα των ασθενών με διαβήτη.
Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1410159629286156

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα