ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΑΜΕΑ" ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜNΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Η μεγαλύτερη διαδικτυακή ομάδα υποστήριξης της αναπηρίας «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ» και ο σύλλογος «ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΑ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» παρακολουθώντας με προσοχή τις τρέχουσες εξελίξεις όσον αφορά τις μνημονιακές περικοπές στις συντάξεις των συνταξιούχων, που κρίθηκαν αντισυνταγματικές σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ υπ’ αρ. 2287-2290/2015, επιθυμούμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους όσους θίγονται από τις εν λόγω περικοπές:

Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποφύγει τις ουρές στις υπηρεσίες πρωτοκόλλου των ασφαλιστικών ταμείων επινόησε μια φόρμα ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΤΗ, με αποτέλεσμα ο βασικός της σκοπός να καθίσταται ανεκπλήρωτος – όπως είναι η Ακύρωση της Παραγραφής, δηλαδή στο να προλάβουν οι συνταξιούχοι την προθεσμία (31.12.2018) για να διεκδικήσουν τα αναδρομικά που δικαιούνται.
Καταγγέλλουμε αυτή την εκ του πονηρού ενέργεια εκ μέρους της Κυβέρνησης που στην ουσία αποτελεί ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ απέναντι στον λαό της Ελλάδας, ενώ, αντιθέτως, στους ξένους δανειστές η κυβέρνηση παραδίδει με προθυμία Γη και Ύδωρ.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, εμείς οι συνταξιούχοι και οι οικογένειές μας, που έχουμε μόνιμο σύντροφο την αναπηρία στη ζωή μας, καλούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, με ή χωρίς αναπηρία, να αντισταθούν και να ταράξουν στη νομιμότητα κάθε κυβέρνηση που τους αρνείται τα δικά τους χρήματα!
 
Ανδρέας Μπαρδάκης
Δημιουργός της διαδικτυακής κοινότητας «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ»,
Πρόεδρος του συλλόγου «ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΑ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»
 
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
IL6_Crystal_Structure
Περισσότερα

Φυσικό μόριο εναντίον διαβήτη τύπου ΙΙ

Μια φυσική θεραπεία ενάντια στο διαβήτη τύπου 2 πιστεύουν ότι ανακάλυψαν ερευνητές. Ένα φυσικό μόριο παράγωγο των ω-3 που έχει επίδραση αντίστοιχη με εκείνη της άσκησης στον έλεγχο της γλυκόζης του αίματος.

Sweet 16

Όταν η Katia έγινε 16 χρονών ανακάλυψε ότι έχει διαβήτη του, τύπου 1, ο πατέρας της σκηνοθέτης, περιέγραψε…