Οι δικες σας ιστορίες που θα φιλοξενηθούν στη Γλυκιά Ατζέντα του 2019!

γλυκιά ατζέντα 2018
γλυκιά ατζέντα 2018

Δώδεκα γλυκιές ιστορίες από δώδεκα γλυκούς ανθρώπους, μια για κάθε ημέρα του έτους. Φτάνοντας στο τέλος του 2018 ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την επιλογή των κειμένων για την Γλυκιά Ατζέντα 2019. Η συμμετοχή ήταν συγκινητική και η επιλογή των κειμένων πολύ δύσκολη αφού η κάθε ιστορία ήταν μια μοναδική και υπέροχη βιωματική περιγραφή.

Όμως οι μήνες του χρόνου είναι μόνο 12,οπότε και 12 Γλυκιές Ιστορίες έπρεπε να επιλέξουμε.  Η επιλογή ήταν τόσο δύσκολη που πιστεπψτε μας, καταφύγαμε στην κλήρωση γιατί δεν βρίσκαμε άλλον πιο ορθό τρόπο και έτσι αφήσαμε την Θεά Τύχη να επιλέξει.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Γλυκιά Ατζέντα είναι κοντά στο να πάρει πλέον το δρόμο του τυπογραφείου και θα διανεμηθεί με το νέο έτος, όπου θα σας ανακοινώσουμε και τα σημεία που θα την βρείτε δωρεάν.
Στο Glykouli.gr θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έστειλαν τις ιστορίες τους ώστε να καταφέρει αυτή η ατζέντα να γίνει πραγματικότητα. Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα, όπως τα καταχώρησαν στην φόρμα, όσων οι ιστορίες έχουν επιλεγεί για να δημοσιευτούν
Όλγα – Μαρία
Ευγενία
Anti
Μαρία Χριστίνα
Πετρούλα
Σμάρω
Sleepless
Μελίνα
Η γλυκιά Μιλένα
Μαρία Γλυκούλα
Spenia
Βάνα
Σας Ευχαριστούμε Ολόψυχα! Καλές Γιορτές!
GlykouliGr Team
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα