Προσβλέποντας στην αποτελεσματικότερη διείσδυση στην αγορά του φαρμακείου η MENARINI diagnostics προέβη σε συνεργασία με την Bayer Ελλάς.

Συνεργασία Bayer Menarini
Συνεργασία Bayer Menarini

Τη νέα τους συνεργασία ανακοίνωσαν πρόσφατα με δελτίο τύπου η MENARINI diagnostics Greece  και ο Τομέας Consumer Health της BAYER Ελλάς. Από τις αρχές του έτους, οι δύο εταιρίες εργάζονται από κοινού για την προώθηση των προϊόντων αυτοελέγχου του σακχαρώδη διαβήτη της MENARINI diagnostics στα φαρμακεία.
Κάνοντας χρήση του δυναμικού δικτύου του Τομέα Consumer Health της BAYER Ελλάς, οι δύο εταιρίες προσβλέπουν στη μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη διείσδυση στην αγορά του φαρμακείου των εξής προϊόντων.
Ταινίες σακχάρου                                                GlucoMen® Areo και GlucoMen® Lx+
Σκαρφιηστήρες                                                    Glucoject® Lancets Βελόνες ινσουλίνης Glucoject® Pen Needles
Test διάγνωσης διαβητικής νευροπάθειας     Neuropad®
Αφρός περιποίησης διαβητικού ποδιού          Neuropad® protection foam
Γλυκόζη ταχείας δράσης                                     Transcend™ Gel
Πρόκειται για προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και η διάθεσή τους στα φαρμακεία αναμένεται να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την πρόσβαση των ατόμων με διαβήτη στα απαραίτητα υλικά για την καλύτερη ρύθμισή τους.

Οι εταιρίες

Η Menarini diagnostics είναι σήμερα ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ομίλους στον τομέα των φαρμάκων και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και έχει δεσμευτεί να παρέχει καινοτόμα και χρηστικά ιατροτεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες στους επαγγελματίες υγείας και σε εκείνους που η υγεία τους τα έχει ανάγκη.
Ο Όμιλος Bayer δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας και στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Bayer επιδίδεται στην προώθηση προϊόντων διαβήτη μιας και στο παρελθόν είχε αναπτύξει την επιτυχημένη σειρά μετρητών σακχάρου Contour. Η διαχείριση των συγκεκριμένων προϊόντων γινόταν μέσω της Bayer Diabetes Care η οποία όμως το 2016 εξαγοράστηκε από την Panasonic Healthcare Holdings. Η εταιρία στη συνέχεια άλλαξε ονομασία και σήμερα προωθεί τη σειρά Contour ως Ascensia.

Τι δηλώνουν οι υπεύθυνοι των δύο εταιριών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MENARINI diagnostics κ. Παναγιώτης Στραβόλαιμος με δήλωσή του επισημαίνει ότι: «Πρόκειται για έναν πολύ επιτυχή συνδυασμό προώθησης της σειράς των ποιοτικών προϊόντων Διαβήτη της MENARINI diagnostics μέσω του δυναμικού δικτύου του Τομέα Consumer Health της BAYER Ελλάς, μιας διεθνώς καταξιωμένης εταιρίας παραγωγής και διάθεσης φαρμακευτικών προϊόντων μέσω φαρμακείου».
Αντίστοιχα, ο Επικεφαλής του Τομέα  Consumer Health της BAYER Ελλάς κ. Μανώλης Τζουγκαράκης τονίζει ότι «Η συνεργασία αυτή είναι στο πλαίσιο του κοινού στόχου των δύο εταιρειών για  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με καταξιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες  υψηλού επιπέδου».

Glykouli.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
freestyle libre
Περισσότερα

Η αποτελεσματικότητα του Freestyle Libre στη διαχείριση του διαβήτη τύπου 2 παρουσιάστηκε στην ετήσια επιστημονική συνάντηση της ADA

Σημαντική μείωση των επιπέδων γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (A1C) σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2 που λαμβάνουν ενέσιμη ινσουλίνη, καταγράφει η πρώτη…