Συνεργασία μεταξύ της Abbott και της Novo Nordisk για την ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στα στυλό ινσουλίνης και το σύστημα FreeStyle Libre Συνεργασία μεταξύ της Abbott και της Novo Nordisk για την ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στα στυλό ινσουλίνης και το σύστημα FreeStyle Libre
Η Abbott και η Novo Nordisk ανακοίνωσαν με δελτίο τύπου τη συνεργασία τους για την παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων σε άτομα με διαβήτη που χρησιμοποιούν ινσουλίνη. Η συνεργασία... Συνεργασία μεταξύ της Abbott και της Novo Nordisk για την ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στα στυλό ινσουλίνης και το σύστημα FreeStyle Libre

Η Abbott και η Novo Nordisk ανακοίνωσαν με δελτίο τύπου τη συνεργασία τους για την παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων σε άτομα με διαβήτη που χρησιμοποιούν ινσουλίνη.

Η συνεργασία θα επιτρέψει την ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στα στυλό ινσουλίνης της Novo Nordisk και στα ψηφιακά εργαλεία υγείας, που είναι συμβατά με το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της σειράς FreeStyle Libre της Abbott. 

Το σύστημα FreeStyle Libre διαβάζει τα επίπεδα γλυκόζης μέσω ενός αισθητήρα που μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του άνω βραχίονα, εξαλείφοντας την ανάγκη για τρυπήματα. Επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν στο smartphone τους τα επίπεδα γλυκόζης σε πραγματικό χρόνο, το οκτάωρο ιστορικό γλυκόζης και πώς αλλάζουν κάθε στιγμή τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών θα επιτρέψει στους επαγγελματίες υγείας, τους φροντιστές και τα άτομα με διαβήτη να βλέπουν ταυτόχρονα δεδομένα γλυκόζης και ινσουλίνης. Έτσι, θα μπορούν να λάβουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις θεραπείαςκαι να αξιολογούν τα αποτελέσματα της αγωγής.

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε συνεχώς την τεχνολογία Abbott σε ανθρώπους που ζουν με διαβήτη», δήλωσε ο Jared Watkin, αντιπρόεδρος του τμήματος διαβήτη της Abbott. «Ενεργοποιώντας τα δεδομένα δοσολογίας ινσουλίνης από τα συνδεδεμένα στυλό της Novo Nordisk για να μοιράζονται με τα ψηφιακά μας εργαλεία, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην περαιτέρω εξάλειψη των καθημερινών ενοχλήσεων για τους ανθρώπους, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για να ζήσουν μια πληρέστερη και υγιέστερη ζωή».

Πηγή: Diabetes Life

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares