Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την ποιότητα των σχέσεων και την ψυχολογική επιβάρυνση των ασθενών με Διαβήτη Τύπου ΙΙ

έρευνα
έρευνα

Οι αντιλήψεις που διαμορφώνουν οι ασθενείς με Διαβήτη Τύπου ΙΙ για την ποιότητα των σχέσεών τους και η ψυχολογική τους επιβάρυνση είναι το αντικείμενο της έρευνας που σας παραθέτουμε. Την έρευνα εκπονεί ο φοιτητής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος – Deree, Αθανάσιος Τζάρτζανος, υπό την επίβλεψη του Δρ Ι.Μπεράτη.

Για το σκοπό της έρευνας και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών, ο ίδιος ενημερώνει τα εξής:

Τι θα κάνετε σε αυτήν την έρευνα: Εάν αποφασίσετε να συμμετάσχετε, θα συμπληρώσετε κάποια ερωτηματολόγια σχετικά την αντίληψη σας για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τη θεραπεία σας. Επίσης θα απαντήσετε σε ερωτήσεις που αφορούν στη συναισθηματική σας κατάσταση. Πρόκειται για ερωτηματολόγια που έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως από ειδικούς του τομέα της υγείας καθώς και από εκπαιδευτικούς φορείς για ερευνητικούς σκοπούς.
Απαιτούμενος χρόνος: Για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων θα χρειαστείτε 15-20 λεπτά.
Εμπιστευτικότητα: Οι απαντήσεις σας είναι ανώνυμες. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή τη μελέτη θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν καθαρά για επιστημονικούς σκοπούς. Τα δεδομένα θα είναι διαθέσιμα μόνο στους ερευνητές της παρούσας έρευνας. Κατά την αναφορά των αποτελεσμάτων της έρευνας, οι απαντήσεις θα συγκεντρωθούν και θα περιγραφούν με τρόπο κωδικοποιημένο και ποσοτικό.
Συμμετοχή και απόσυρση: Η συμμετοχή σας είναι οικειοθελής και δεν συνδέεται με κάποιο όφελος για εσάς. Μπορείτε να αποσύρετε τη συμμετοχή σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε χωρίς επιπτώσεις για εσάς. Αυτή η έρευνα δεν φέρει κάποιο γνωστό κίνδυνο ή ενοχλήσεις για τους συμμετέχοντες. Παρ’ όλα αυτά έχετε το δικαίωμα να μην απαντήσετε σε ερωτήσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν ενόχληση, αμηχανία ή σε ερωτήσεις που αισθάνεστε ότι παραβιάζουν την αίσθηση της ιδιωτικής σας ζωής.
Η παρούσα μελέτη έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από το Institutional Review Board του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος – Deree.
Επικοινωνία με τους ερευνητές: Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με αυτήν την έρευνα, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κύριο ερευνητή, Αθανάσιο Τζάρτζανο, a.tzartzanos@acg.edu, +30 6948717012.
Η συλλογή των δεδομένων θα πραγματοποιηθεί από τον Ιανούαριο 2019 έως τον Απρίλιο 2019.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να πατήσουν το παρακάτω link (Αν επιλέξετε πως συμφωνείτε, στην αρχική σελίδα, πατήστε” Επόμενο” για να προχωρήσετε).
https://surveys.acg.edu/limesurvey/index.php/697857?lang=el
 
 
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα