Δεσμεύτηκε η Υφυπουργός Παιδείας για τους σχολικούς νοσηλευτές

δεσμεύτηκε η υφυπουργός παιδείας για τους σχολικούς νοσηλευτές
δεσμεύτηκε η υφυπουργός παιδείας για τους σχολικούς νοσηλευτές

Η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη έχει δώσει εντολή να δοθεί έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας για την τοποθέτηση σχολικών νοσηλευτών νωρίτερα, ακόμη και μέσα στον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.
Όπως αναφέρεται, η υφυπουργός, μετά από τη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής της Ομοσπονδίας, δεσμεύτηκε ότι οι νοσηλευτές θα τοποθετηθούν στα σχολεία μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.
Επιπλέον, θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ της Ομοσπονδίας και της υφυπουργού στις αρχές του Οκτωβρίου όπου θα συζητηθεί η πορεία και η εξέλιξη των σχετικών διαδικασιών για το συγκεκριμένο θέμα.
Διαβάστε το δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας
“Πολύ νωρίτερα, ακόμη και μέσα στον τρέχοντα Σεπτέμβριο, αναμένεται να δοθεί φέτος η έγκριση από το υπουργείο Παιδείας για την τοποθέτηση των σχολικών νοσηλευτών σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τη σχετική εντολή, την οποία έχει δώσει η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.
Μάλιστα, ως αποτέλεσμα της πρόσφατης συνάντησης της Σοφίας Ζαχαράκη με τους επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων – Σωματείων Ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), η Σοφία Ζαχαράκη έχει δεσμευθεί επίσης ότι όλη η διαδικασία έως την τελική εμφάνιση των σχολικών νοσηλευτών στις κατά τόπους σχολικές μονάδες, όπου θα έχουν τοποθετηθεί, θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του ερχομένου Δεκεμβρίου, χρόνος πολύ πιο σύντομος από κάθε άλλη σχολική χρονιά.
Τέλος, η Σοφία Ζαχαράκη και οι επικεφαλής της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου στις αρχές του ερχόμενου Οκτωβρίου, προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία και την εξέλιξη των σχετικών διαδικασιών για το συγκεκριμένο θέμα.”

Πηγή: Γλυκός Πλανήτης

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα