Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας της Γλυκιάς Ατζέντας, το Glykouli για άλλη μια φορά έρχεται να καλέσει όλους εσάς να μας στείλετε τις δικές σας ιστορίες από την καθημερινότητά σας με το διαβήτη.
Το 2018 και το 2019 η Γλυκιά Ατζέντα κυκλοφόρησε σε φαρμακεία και συλλόγους σε όλη τη χώρα και έγινε ανάρπαστη! Κι αυτό γιατί εκτός από ημερολόγιο είναι και ένα χρήσιμο εργαλείο με πληροφορίες κάθε είδους σχετικά με τη διαχείριση του διαβήτη.
Το 2020, η παράδοση θα συνεχιστεί με τη δημοσίευση 12 δικών σας ιστοριών μέχρι 300 λέξεις. Μπορείτε να γράψετε για την καθημερινότητα σας με το διαβήτη.
Για να μας στείλετε την ιστορία σας, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ειδική φόρμα
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Με την υποβολή της ιστορίας σας σημαίνει ότι συμφωνείτε στα ακόλουθα: 1) Αν επιλεγεί η ιστορία σας, δίνετε την άδεια για να τυπωθεί και να δημοσιευτεί στην Γλυκιά Ατζέντα 2) To email και ο αριθμός του κινητού θα χρησιμοποιηθούν για να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που επιλεχθεί η ιστορία σας.
Σχετικά άρθρα
Κατάθλιψη και σακχαρώδης διαβήτης πλήττουν την υγεία του Έλληνα
Με «καζάνι» που βράζει παρομοιάζουν οι επιστήμονες την ψυχική και σωματική υγεία των Ελλήνων, καθώς, τα τελευταία χρόνια καταγράφεται δραματική αύξηση της κατάθλιψης και των αυτοκτονιών. Ταυτόχρονα, τα καρδιαγγειακά νοσήματα ευθύνονται για το 40-45% των θανάτων, ενώ ραγδαία είναι και η αύξηση των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη.
Διαβήτης τύπου 2 και καρδιοπάθεια: Επικίνδυνος συνδυασμός
Σύμφωνα με νέα έρευνα, ο διαβήτης τύπου 2 που συνοδεύεται από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο χρειάζεται πολύ περισσότερη προσοχή,…
Έρευνα: Ο προδιαβήτης οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου
Άνθρωποι με προδιαβήτη μπορεί ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο για εγκεφαλικό επεισόδιο, αναφέρει νέα έρευνα.
Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την ποιότητα των σχέσεων και την ψυχολογική επιβάρυνση των ασθενών με Διαβήτη Τύπου ΙΙ
Οι αντιλήψεις που διαμορφώνουν οι ασθενείς με Διαβήτη Τύπου ΙΙ για την ποιότητα των σχέσεών τους και η…