Η Abbott δίνει σε άτομα με διαβήτη τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν για 14 ημέρες το Freestyle Libre και να παρακολουθήσουν το 1ο της διαδικτυακό σεμινάριο Η Abbott δίνει σε άτομα με διαβήτη τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν για 14 ημέρες το Freestyle Libre και να παρακολουθήσουν το 1ο της διαδικτυακό σεμινάριο
Η Abbott δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με διαβήτη που κάνουν θεραπεία με ινσουλίνη, να δοκιμάσουν το σύστημα Freestyle Libre για 14 ημέρες. Παράλληλα,... Η Abbott δίνει σε άτομα με διαβήτη τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν για 14 ημέρες το Freestyle Libre και να παρακολουθήσουν το 1ο της διαδικτυακό σεμινάριο

Η Abbott δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με διαβήτη που κάνουν θεραπεία με ινσουλίνη, να δοκιμάσουν το σύστημα Freestyle Libre για 14 ημέρες. Παράλληλα, διοργανώνει το 1ο της διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με τη χρήση του συστήματος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 19.00. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν θα πρέπει να εγγραφούν άμεσα ώστε να εξασφαλίσουν θέση για μία από τις δύο ημερομηνίες. Για να κάνετε εγγραφή, ακολουθήστε το link. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Masterclass στο σύστημα Freestyle Libre

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο Masterclass για το σύστημα παρακολούθησης FreeStyle Libre, το 1ο διαδικτυακό σεμινάριο που σου δίνει τη δυνατότητα να το δοκιμάσεις δωρεάν για 14 ημέρες (1) (2)! Μάθε από πρώτο χέρι να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικότερα τον διαβήτη και από το κινητό (3), χωρίς τρυπήματα στα δάκτυλα (4). Κάνε την εγγραφή σου εγκαίρως, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Τρίτη 15 & Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 19.00
#diabetes #FreeStyleDiabetes #FreeStyleLibre #TeamFreeStyleLibre #LifeToTheFullest #YouCanDoIt

(1) Αφορά άτομα με διαβήτη που κάνουν θεραπεία με ινσουλίνη και δεν έχουν χρησιμοποιήσει το σύστημα FreeStyle Libre τους τελευταίους 6 μήνες και μόνο για μια φορά.
(2) Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων. Η εταιρεία Abbott μπορεί να αποφασίσει να διακόψει την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή.
(3) Η εφαρμογή FreeStyle LibreLink είναι συμβατή μόνο με ορισμένα κινητά τηλέφωνα και λειτουργικά συστήματα. Παρακαλούμε ελέγξτε τον Οδηγό συμβατότητας Κινητών Τηλεφώνων πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή: https://abbo.tt/2Iu9JyP
(4) H μέτρηση με τρύπημα στα δάκτυλα απαιτείται εάν οι ενδείξεις γλυκόζης δεν συμφωνούν με τα συμπτώματα.

Glykouli.gr

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares