Συγκλονισμένη η κοινότητα του διαβήτη για τον αιφνίδιο θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου

Δημιουργικός, ταλαντούχος, αεικίνητος, ο Βασίλης Ντινόπουλος πέθανε ξαφνικά την 1η/5 βυθίζοντας σε θλίψη όσους τον γνώριζαν

O Βασίλης Ντινόπουλος γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Ήταν παιδί χαμηλών τόνων και από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μαλιστα είχε διακριθεί. Ως κινηματογραφιστής και παραγωγός ταινιών, ο Βασίλης Ντινόπουλος ασχολούταν με τον κινηματογράφο και το 2020 είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως location manager για την ταινία Kala Azar, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

Όπως διαβάζουμε σε δημοσιογραφικό site: “Συγκλονίζει ο θάνατος του 33χρονου Βασίλη Ντινόπουλου. Πώς τον βρήκε νεκρό ο ίδιος ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, αιτία θανάτου.

Βαρύ πένθος για τον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Βριλησσίων κ. Αργύρη Ντινόπουλο, του οποίου ο γιος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή (01/05).

Ο 33χρονος Βασίλης Ντινόπουλος, γνωστός αθλητής παρκούρ, με συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις, βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην περιοχή των Εξαρχείων από τον ίδιο τον πατέρα του, ο οποίος είχε ανησυχήσει διότι δεν σήκωνε το τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός έσπευσε στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκε στο σπίτι όπου αντίκρισε νεκρό στον καναπέ τον 33χρονο γιο του.

Η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, ο ίδιος δεν έφερε καμία κάκωση, και δεν υπήρχε καμία άλλη ουσία δίπλα του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο νεαρός Βασίλης Ντινόπουλος έχασε τη ζωή του χτυπημένος από τον διαβήτη τύπου Α, από τον οποίο έπασχε. Πιθανότατα υπέστη υπογλυκαιμία, έχασε τις αισθήσεις του και το σάκχαρο τον «χτύπησε» στην καρδιά.

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι για να τον βοηθήσει τη στιγμή που υπέστη την κρίση υπογλυκαιμίας, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και αύριο Τρίτη (03/05) αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή.

Ο 33χρονος Βασίλειος – Σπυρίδων Ντινόπουλος, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989.

Είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί.

Ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος και η οικογένειά του είναι συντετριμμένη για τον χαμό του παιδιού τους. Ενός παιδιού που λάτρευε τον αθλητισμό, λάτρευε τη ζωή και τη χαιρόταν κάθε στιγμή”.

Βασίλης Ντινόπουλος: Από τι πέθανε τελικά ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου. Πιθανότερη αιτία θανάτου [φωτο] (fimes.gr)

Τα social media έχουν κατακλυστεί από συγκινητικά μηνύματα ανθρώπων που τον γνώριζαν, τον παρακολουθούσαν, τον θαύμαζαν και τον αγαπούσαν. Εκτός από την οικογένειά του, ο Βασίλης Ντινόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής και η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του έχει συγκλονίσει πολύ κόσμο.

Total
41
Shares
Σχετικά άρθρα