36ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, 8-11/11, στο Makedonia Palace

Ημέρα Κοινού: Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 | Makedonia Palace

Το 36ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) με διεθνή συμμετοχή, διοργανώνεται στις 8-11 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Ημέρα Κοινού: Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 | Makedonia Palace

ΕΓΓΡΑΦΗ

Η προεγγραφή σας και πληρωμή στο Συνέδριο είναι υποχρεωτική και αποκλειστικά ηλεκτρονική, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

– Αποθηκεύστε το αποδεικτικό email εγγραφής στο κινητό σας (υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης στο apple wallet ή σε pdf) ή εκτυπώστε το προς υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

– Xρησιμοποιήστε το για να σκανάρετε το barcode σας στην είσοδο της αίθουσας.

– Δε θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής badge από τη γραμματεία.

Εγγραφείτε εδώ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Στο Συνέδριο χορηγούνται 32 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Η Τελετή Έναρξης του 36ου Πανελλήνιου Ετήσιου Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20:30 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Πρόσκληση Τελετής Έναρξης

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Στο πλαίσιο του 36ου Πανελλήνιου Ετήσιου Συνεδρίου, διοργανώνεται Διαδραστική Εορταστική Ημερίδα για το κοινό, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στις 10:30 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Πρόσκληση Ημερίδας Κοινού

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα

www.hasd.gr

Δείτε το πρόγραμμα

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
ελοδι, γλυκουλι, διαβητης, συνεντευξη, γλυκαγόνη, ινσουλίνη, βελόνες
Περισσότερα

"Καταργείται εντός των ημερών η εξετάση του c-πεπτιδίου με γλυκαγόνη": Συνέντευξη με τον πρόεδρο της ΕΛΟΔΙ, Δημήτριο Συκιώτη

Πριν λίγες ημέρες, μιλήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΛΟΔΙ, κο. Δημήτριο Συκιώτη για πολλά ζητήματα που αφορούν τον…