Το Πρόγραμμα Διατροφής Cambridge Weight Plan παρουσίασε τον Καθηγητή Dr. Anthony Leeds στην Οικία του Ύπατου Αρμοστή

διατροφή

Ο Αναπληρωτής Ύπατος Αρμοστής της Μεγάλης Βρετανίας στην Κύπρο, κος. Ian Whitting, και οι Γενικοί Διευθυντές του Προγράμματος Διατροφής Cambridge Weight Plan, κος Πανίκος και κα Helen Ζένιος, προσκάλεσαν το κοινό σε μια μοναδική παρουσίαση του Καθηγητή Dr. Anthony Leeds, την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στην οικία του Ύπατου Αρμοστή.

Ο Καθηγητής Dr. Anthony Leeds, Ιατρικός Διευθυντής του Προγράμματος Cambridge Weight Plan στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε τα αποδεικτικά στοιχεία των τελευταίων μελετών σχετικά με την απώλεια βάρους και την αντιστροφή του διαβήτη τύπου 2 και της προδιάθεσης του διαβήτη με τη χρήση αντικατάστασης γευμάτων της Cambridge Weight Plan.
Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής ανέφερε ότι σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες,  που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα σε επιστημονικά περιοδικά, απώλεια βάρους άνω των 10 κιλών με το Πρόγραμμα Διατροφής Cambridge Weight Plan μπορεί να αποφέρει αποδεδειγμένη βελτίωση με προ-διαβήτη, διαβήτη τύπου ΙΙ, οστεοαρθρίτιδα, καρδιακές παθήσεις, ψωρίαση και αποφρακτική άπνοια ύπνου. 
Οι επίσημες μελέτες σχετικά με τον προ-διαβήτη και την αντίστροφη του διαβήτη τύπου ΙΙ, αναμένονται τους επόμενους έξι έως εννέα μήνες. Στη δοκιμασία αυτή, η μέση απώλεια βάρους των ατόμων που έλαβαν μέρος ήταν 10% του σωματικού τους βάρος (περίπου 10kg) στις 8 εβδομάδες, με το 80% να ολοκληρώνει επιτυχώς το πρόγραμμα.
Αυτό αποδεικνύει ότι αυτός ο τύπος διατροφής γι’ αυτά τα άτομα είναι οικονομικά αποδοτικός και για το κράτος.
Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημαντικότητα της απώλειας του περιττού βάρους για την υγεία, και την καταπολέμηση ασθενειών που σχετίζονται άμεσα με το περιττό βάρος με ασθένειες όπως η υψηλή χοληστερόλη, το προδιαβητικό σύνδρομο, ο διαβήτης τύπου II και η αντίσταση στην ινσουλίνη.
Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος του Προγράμματος Διατροφής Cambridge Weight Plan μέσα από τη νέα του εκστρατεία κάτω από τον εύστοχο τίτλο “Χάσε κιλά, κέρδισε την υγεία σου”. Γιατί, όταν χάνουμε κιλά, δεν κερδίζουμε μόνο την εξωτερική μας εμφάνιση. Κερδίζουμε την υγεία μας.
Πηγή: www.ant1iwo.com

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα

Λιπαρές τροφές και γλυκά

Περιορίστε την ποσότητα λιπαρών και γλυκών που καταναλώνετε. Οι λιπαρές τροφές και τα γλυκά δεν είναι θρεπτικές τροφές. Τα λιπαρά έχουν πολλές θερμίδες και τα γλυκά μπορεί να είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και λίπος

Αγιουβέρδα - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Αγιουβέρδα

Η αγιουβέρδα είναι μια παραδοσιακή ιατρική πρακτική της Ινδίας η οποία ως μέσα θεραπείας του οργανισμού περιλαμβάνει τη διατροφή, την άσκηση, το διαλογισμό, τα βότανα, το μασάζ, την έκθεση στο ηλιακό φως, τον έλεγχο της αναπνοής και την αποτοξίνωση.