Ημερίδα "Σακχαρώδης Διαβήτης και Οικογένεια"

Ημερίδα 15 Δεκεμβρίου
Ημερίδα 15 Δεκεμβρίου

Ημερίδα με θέμα Σακχαρώδης Διαβήτης και Οικογένεια διοργανώνουν το Τμήμα Ενδορκινολογίας και Διαβήτη του Ομίλου Υγείας και η κυρία Ευανθία Διαμάντη-Κανδαράκη, Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, με στόχο «τη συστηματική προσέγγιση του ασθενούς με διαβήτη στο πλαίσιο του οικογενειακού περιβάλλοντος και την ανάδειξη του ρόλου και της σημασίας της οικογένειας στη διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη.»
Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 09:30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με τη διαχείριση του διαβήτη, προκειμένου να βοηθήσουν και να βοηθηθούν.
Ειδικοί και έμπειροι γιατροί από διάφορες ειδικότητες, ενδοκρινολόγοι, παιδίατροι, παθολόγοι, γυναικολόγοι, καθώς και διατροφολόγος και ψυχολόγος θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν όλες τις ηλικίες ασθενών, και θα αναπτύξουν τις διάφορες πτυχές της νόσου. Μπορείτε να βρείτε αναρτημένο το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη τόσο για επαγγελματίες υγείας, όσο και για το ευρύ κοινό. 
Πηγή: Ιατρικός Όμιλος Υγεία 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
insulin
Περισσότερα

Χωρίς ινσουλίνη κινδυνεύουν να μείνουν 40 εκατομμύρια διαβητικοί μέσα στα επόμενα 12 χρόνια.

Κίνδυνο έλλειψης ινσουλίνης για περίπου 40 εκατομμύρια πάσχοντες μέσα στα επόμενα 12 χρόνια, έδειξε νέα έρευνα που δημοσιεύεται…