Ο Zack Toth είναι ο μπλόγκερ που πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και αρνείται να σταματήσει τα ταξίδια και το σερφ

κάνοντας σερφ με διαβήτη τύπου 1
κάνοντας σερφ με διαβήτη τύπου 1

Ταξιδεύει, κάνει σερφ, είναι επαγγελματίας στο χώρο του μάρκετινγκ και είναι 27 χρονών. Ο Zack Toth πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και δεν σταματάει να γράφει γι’ αυτό!  
Ο Zack, διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1 στα 22 του χρόνια. Το σοκ της διάγνωσης ήταν μεγάλο, και η περίοδος προσαρμογής δύσκολη, ωστόσο ο νεαρός Τεξανός αποφάσισε να μην το βάλει κάτω. Μετά από πειραματισμούς, βρήκε τον τρόπο να διαχειρίζεται το διαβήτη του συνεχίζοντας να κάνει τα δύο πράγματα που αγαπά περισσότερο. Τα ταξίδια και το σερφ.  
Προσπαθώντας να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για να ξεκινήσει την καινούρια του ζωή, ο Zack ανακάλυψε ότι δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια και το διαβήτη. Έτσι αποφάσισε να καλύψει το κενό γράφοντας καθημερινά για τις δικές του εμπειρίες, στο blog του travelbetic.com 
Εκεί, παρουσιάζει τις περιπέτειές του, παρέχει πληροφορίες σχετικά με το διαβήτη τύπου 1, και ενημερώνει σχετικά με τον αναγκαίο εξοπλισμό και τις προμήθειες που χρειάζεται να έχει ένας διαβητικός κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.  Επιπλέον δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πως μπορεί κανείς να ελέγξει τα επίπεδα σακχάρου του ενώ κάνει σερφ και παρουσιάζει τις δυσκολίες και τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν. 
Ο Ζακ, μεταξύ άλλων, έχει ταξιδέψει στις παραλίες της Κοστα Ρίκα, της Χαβάης και του Μεξικού και έχει κάνει σκι στο Μοντρεάλ. Όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να γίνει blogger, απάντησε ότι θέλει να εμπνεύσει και άλλους διαβητικούς ώστε να μην το βάλουν κάτω. Όπως λέει ο ίδιος, ο διαβήτης του υπενθυμίζει ότι η ζωή δεν είναι κάτι το δεδομένο, και ότι θα πρέπει να εκτιμά κάθε κύμα και κάθε στιγμή.  
Η συμβουλή που δίνει σε όσους σκέφτονται να ταξιδέψουν είναι να απλά να κλείσουν τα εισιτήρια χωρίς πολλή σκέψη και να αφήσουν τις λεπτομέρειες να τακτοποιηθούν από μόνες τους! 
Ακολουθεί ένα από τα βίντεο που έχει αναρτήσει ο Zack Toth.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Κινδυνεύουν να χάσουν τη χρόνια υποψήφιοι με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις για το τμήμα Εικαστικών της ΑΣΚΤ
Περισσότερα

Κινδυνεύουν να χάσουν τη φετινή χρόνια οι υποψήφιοι που θέλουν να φοιτήσουν στο τμήμα Εικαστικών της ΑΣΚΤ

Ο Σύλλογος Διαβητικών Αθήνας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, έστειλαν επιστολή στην…