Υψηλή μόδα για αντλίες ινσουλίνης 

Επίδειξη μόδας για αντλίες

Επίδειξη μόδας διοργάνωσε ο οργανισμός Type 1 Diabetes Think Tank με… μοντέλα άτομα που πάσχουν από διαβήτη τύπου 1.
Στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση, διαβητικοί που είναι μέλη της οργάνωσης ανέβηκαν στον διάδρομο και επέδειξαν περήφανα την αντλία τους.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να θιγούν θέματα που απασχολούν τα άτομα με διαβήτη όπως η εικόνα του σώματος, το στίγμα, και το γεγονός ότι όσο προοδεύει η τεχνολογία, γίνονται και περισσότερες οι συσκευές που πρέπει να έχουν συνεχώς επάνω τους, κάτι που δυσκολεύει το ντύσιμο. Ειδικά το καλοκαίρι, που τα ρούχα είναι πιο ελαφριά, για πολλούς σημαίνει ότι διαβήτης τους βρίσκεται σε «κοινή θέα».

Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας για αντλίες
Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας για αντλίες
 
Όπως είπε η παρουσιάστρια:

“Ο διαβήτης τύπου 1 μπορεί να αποτελεί σκληρή δοκιμασία, αλλά μας δίνει και μια ευκαιρία. Την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε την εικόνα του σώματός μας και να μας δείξει πόσο δυνατοί είμαστε. Ο διαβήτης τύπου ένα μπορεί να είναι μέρος του ποιοι είμαστε, αλλά δεν μας προσδιορίζει.”

Τα έσοδα της εκδήλωσης χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη του Type 1 Diabetes Think Tank, ενός οργανισμού που έχει ως στόχο τη βελτίωση της φροντίδας που λαμβάνουν οι ασθενείς με διαβήτη τύπου 1.

Η οργάνωση αποτελείται από ειδικούς στον τομέα του διαβήτη αλλά και από ασθενείς, και οι δύο ομάδες συνεργάζονται στενά ώστε να ακούγεται η φωνή των ασθενών στον τομέα της υγείας, και να επιλύνονται προβλήματα μέσω του διαλόγου.

Το βίντεο που ακολουθεί μας έστειλε ο Βαρθολομαίος Παπαδοκωνσταντάκης και τον εχαριστούμε πολύ.

Glykouli.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Τα 5+1 απαραίτητα καλλυντικά που χρειάζεται μια γυναίκα με Διαβήτη για πραγματικά χαλαρές διακοπές
Περισσότερα

Τα 5+1 απαραίτητα καλλυντικά που χρειάζεται μια γυναίκα με Διαβήτη για πραγματικά χαλαρές διακοπές

Η σωστή περιποίηση και η αυτοφροντίδα αποτελούν περισσότερο ανάγκη παράπολυτέλεια για τις γυναίκες που πάσχουν από Διαβήτη. Μπορεί…