Διαδικτυακά σεμινάρια με θεματολογία από την καθημερινή ζωή με τον διαβήτη θα πραγματοποιήσει η ΕΛΟΔΙ. Διαδικτυακά σεμινάρια με θεματολογία από την καθημερινή ζωή με τον διαβήτη θα πραγματοποιήσει η ΕΛΟΔΙ.
Αυτό το μήνα η ΕΛΟΔΙ πραγματοποιεί το Diabeat Webinar Project, μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με θεματολογία από την καθημερινή ζωή με τον διαβήτη. Τα... Διαδικτυακά σεμινάρια με θεματολογία από την καθημερινή ζωή με τον διαβήτη θα πραγματοποιήσει η ΕΛΟΔΙ.

Αυτό το μήνα η ΕΛΟΔΙ πραγματοποιεί το Diabeat Webinar Project, μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με θεματολογία από την καθημερινή ζωή με τον διαβήτη.

Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα τα επόμενα τέσσερα Σάββατα του Νοέμβρη, του μήνα που είναι αφιερωμένος στον διαβήτη, στις 7, 14, 21 και 28. Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί θα είναι γύρω από την μετάβαση ανθρώπων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 σε ενέσιμες θεραπείες, το ρόλο των νοσηλευτών στη βελτίωση της παρεχόμενης φροντίδας σε άτομα με διαβήτη, τη χρήση τη γλώσσας και την επίδραση της στη διαμόρφωση ταυτοτήτων στους χρόνιους πάσχοντες και το ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής για άτομα με διαβήτη τύπου 1.

Ομιλητές θα είναι τόσο καταξιωμένοι επιστήμονες, όσο και άνθρωποι με βιωματική εμπειρία στον διαβήτη.

Η παρακολούθηση των διαδικτυακών σεμιναρίων είναι δωρεάν. Οι χρήστες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το πρόγραμμα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν προεγγραφή μέσω ειδικού συνδέσμου που θα γνωστοποιείται πριν από τη διεξαγωγή κάθε webinar.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των webinars εδώ.

Glykouli.gr

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares