Διαδικτυακό Σεμινάριο του Συλλόγου Ατόμων με Σ.Δ. Πειραιά και Νήσων σχετικά με τα Νεότερα Δεδομένα και τις Σύγχρονες Τεχνολογίες στο Διαβήτη Τύπου 1 Διαδικτυακό Σεμινάριο του Συλλόγου Ατόμων με Σ.Δ. Πειραιά και Νήσων σχετικά με τα Νεότερα Δεδομένα και τις Σύγχρονες Τεχνολογίες στο Διαβήτη Τύπου 1
Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα «Νέα Εποχή στον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 Νεότερα Δεδομένα – Σύγχρονες Τεχνολογίες», διοργανώνει ο Σύλλογος Ατόμων με Σαχκαρώδη Διαβήτη Πειραιά... Διαδικτυακό Σεμινάριο του Συλλόγου Ατόμων με Σ.Δ. Πειραιά και Νήσων σχετικά με τα Νεότερα Δεδομένα και τις Σύγχρονες Τεχνολογίες στο Διαβήτη Τύπου 1

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα «Νέα Εποχή στον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 Νεότερα Δεδομένα – Σύγχρονες Τεχνολογίες», διοργανώνει ο Σύλλογος Ατόμων με Σαχκαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 17.30 – 19.30.

Την ημερίδα πλαισιώνουν ο Δρ. Αντρέας Μελιδώνης, Παθολόγος Διαβητολόγος, Συντονιστής Διευθυντής Διαβητολογικού και Καρδιομεταβολικού Κέντρου «Metropolitan Hospital» Πειραιά, ο Δρ. Αλέξανδρος Καμαράτος, Παθολόγος-Διαβητολόγος, MD, Ph.D., Επιστημονικός Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου – Συντονιστής Εκπαίδευσης Γενικών Ιατρών Γ.Ν. Πειραιά Τζάνειο, η Δρ. Καίτη Τρικαλινού, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Επιμελήτρια Διαβητολογικού και Καρδιομεταβολικού Κέντρου «Metropolitan Hospital» Πειραιά και η Δρ. Αθανασία Παπαζαφειροπούλου, Παθολόγος με εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη, Ph.D., MSc στη Βιοστατιστική, Επιμελήτρια Α’, Α’ Παθολογικό Τμήμα και Διαβητολογικό Κέντρο Γ.Ν. Πειραιά «Τζάνειο». 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν τα νεότερα δεδομένα σχετικά με τους τρόπους αυτοπαρακολούθησης της γλυκόζης, καθώς και για τη χρήση της αντλίας ινσουλίνης. Επιπλέον, η Δρ. Μαρία Πανουσοπούλου, Προϊσταμένη Τμήματος Σχεδιασμού Παροχών – Κοστολόγησης – Τιμολόγησης, Ιατροτεχνολογικών, Υγειονομικού Υλικού και ΣΕΔ, στη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού ΕΟΠΥΥ, μιλήσει σχετικά με τις παροχές του ΕΟΠΠΥ σε άτομα με Σ.Δ. τύπου 1, τις αποζημιώσεις ιατροτεχνολογικών υλικών καθώς και ιατρικών εξετάσεων. 

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με διαβήτη, αλλά την πορεία των διεκδικήσεών τους από το Σύστημα Υγείας, θα μιλήσει ο Χρήστος Δαραμηλάς, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Για να παρακολουθήσετε μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

πρόσκληση εκδήλωσης

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

 

Glykouli.gr

 

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares