Εσείς γνωρίζετε το Myabetic Diabetes Tv;

Εσείς έχετε ακούσει το Myabetic Tv;
Εσείς έχετε ακούσει το Myabetic Tv;

Τον περασμένο Δεκέμβρη ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας του Myabetic TV, μιας υπηρεσίας streaming που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα με διαβήτη.
Στο πρόγραμμα του, το Myabetic TV διαθέτει προγράμματα μαγειρικής, γυμναστικής, κωμικά και ενημερωτικά προγράμματα, ντοκιμαντερ, κινουμένων σχεδίων, κ.α. Η εταιρία Myabetic έχει την έδρα της στο Los Angeles των ΗΠΑ, και είναι γνωστή για άλλα προϊόντα της, όπως τσάντες διαβήτη, θήκες, και αξεσουάρ, ενώ ξεκινά την τηλεοπτική αυτή υπηρεσία σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις προσπάθειες της εταιρίας να μεταμορφώσει την εικόνα του διαβήτη και να ενώσει τη διαβητική κοινότητα.

Η Kyrra Richards, ιδρύτρια της Myabetic διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1 σε ηλικία 24 ετών το 2007. Στην αρχή αισθανόταν άβολα και ντρεπόταν να το αποκαλύψει σε άλλους, έτσι ίδρυσε την εταιρία σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την έλλειψη αυτοπεποίθησης που τη διακατείχε. Αποφάσισε να κατασκευάζει αξεσουάρ που θα μπορούσαν να δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε όλα αυτά τα απαραίτητα του διαβήτη.

Έχοντας απηυδήσει από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται ο διαβήτης στα μέσα επικοινωνίας, η ομάδα της Myabetic, αποφάσισε να ξεκινήσει την παραγωγή ιστοριών και περιεχομένου για ανθρώπους με διαβήτη από ανθρώπους με διαβήτη. Η ομάδα δηλώνει ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με ταλαντούχους παραγωγούς της διαβητικής κοινότητας για να παράγει περιεχόμενο που το κοινό της θα θέλει να δει.
το myabetic tv διαθέτει μια σειρά προγραμμάτων που ενδιαφέρουν άτομα με διαβήτη
Σε δήλωσή της, η Kyrra Richards είπε ότι: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε προσεγμένες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές που βοηθούν τα άτομα με διαβήτη να αισθάνονται ξεχωριστά. Προβάλλοντας διαφορετικές οπτικές και παρουσιάζοντας αυθεντικές ιστορίες, ελπίζουμε ότι τα άτομα με διαβήτη και οι οικογένειές τους, θα παρακολουθήσουν την Myabetic Diabetes Tv και θα αισθανθούν ότι τους αναγνωρίζουμε και τους καταλαβαίνουμε».
Ιδιαίτερα σε μια εποχή που οι παραδοσιακές διαπροσωπικές εκδηλώσεις για το διαβήτη δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, είναι ακόμη πιο σημαντικό να υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις για συζητήσεις σχετικά με το διαβήτη και για τη δημιουργία κοινωνικού δικτύου. Η Myabetic Diabetes TV δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με διαβήτη να συμμετέχουν, καθώς κάθονται αναπαυτικά στον καναπέ τους.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλα τα είδη συσκευών. Μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε «Myabetic Diabetes Tv» στην αναζήτηση του app store. Δεν χρειάζεται συνδρομή και δεν υπάρχουν περιορισμοί.
Τα προγράμματα είναι όλα στα αγγλικά και προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι.
Glykouli.gr

Total
30
Shares
Σχετικά άρθρα