Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την «Ποιότητα Ζωής και Ψυχολογικών Παραγόντων σε Άτομα Με ή Χωρίς Διαβήτη»

Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την «Ποιότητα Ζωής και Ψυχολογικών Παραγόντων σε Άτομα Με ή Χωρίς Διαβήτη»
Συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με την «Ποιότητα Ζωής και Ψυχολογικών Παραγόντων σε Άτομα Με ή Χωρίς Διαβήτη»

Η Μέγκυ Γκίκα είναι φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και διενεργεί έρευνα σχετικά με την Ποιότητα Ζωής και Ψυχολογικών Παραγόντων σε Άτομα Με ή Χωρίς Διαβήτη. Η ερευνητική εργασία μελετά ψυχολογικούς παράγοντες που σχετίζονται με την ποιότητα των συντροφικών σχέσεων.
Για να συμμετέχετε στην έρευνα πρέπει να είστε 18 ετών και άνω και να έχετε γνώση της ελληνικής γλώσσας. Η συμμετοχή είναι εθελοντική.
Η διαδικασία συμμετοχής στην παρούσα έρευνα αφορά στη συλλογή δεδομένων μέσω ανώνυμων ερωτηματολογίων. Ο αναμενόμενος χρόνος συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων είναι περίπου 15 λεπτά.
Οι αυθόρμητες και ειλικρινείς απαντήσεις συμβάλλουν στην εγκυρότητα της έρευνας. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις – υπάρχουν απαντήσεις που σας εκφράζουν περισσότερο τη δεδομένη στιγμή. Η συμμετοχή σας στην παρούσα έρευνα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με την μελλοντική δημοσίευση των αποτελεσμάτων της, με την προϋπόθεση ότι οι πληροφορίες θα είναι ανώνυμες και δε θα μπορούν να σας ταυτοποιήσουν προσωπικά.
Η Μέγκυ Γκίκα γράφει:
«Γεια σας! Ονομαζομαι Μεγκυ Γκικα, ειμαι φοιτητρια του τμηματος ψυχολογιας του ΕΚΠΑ. Στα πλαισια της πτυχιακης μου εργασιας με θεμα « Μελετη ποιοτητας ζωης και ψυχολογικων παραγοντων σε ατομα με και χωρις διαβητη», θα με βοηθουσε πολυ η συμμετοχη σας στο παρακατω ερωτηματολογιο, και γιατι οχι; να το προωθησετε και σε φιλους! Η συμμετοχη σας ειναι ανωνυμη και ο χρονος συμπληρωσης ειναι περιπου 10 λεπτα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.»
Για να συμμετέχετε στην έρευνα κάντε κλικ εδώ.
 

Total
18
Shares
Σχετικά άρθρα
Η βιταμίνη D ανακουφίζει συμπτώματα κατάθλιψης και διαβήτη ΙΙ - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Η βιταμίνη D ανακουφίζει συμπτώματα κατάθλιψης και διαβήτη ΙΙ

Οι επιστήμονες μελέτησαν την επίδραση των συμπληρωμάτων βιταμίνης D2 στην κατάθλιψη και τον νευροπαθητικό πόνο, όταν χορηγούνται για…