Δεδομένα από τη χρήση του συστήματος MiniMed 770G AID παρουσίασε η Medtronic στο 81ο συνέδριο της ADA

Δεδομένα από τη χρήση του συστήματος MiniMed 770G AID παρουσίασε η Medtronic στο 81ο συνέδριο της ADA
Δεδομένα από τη χρήση του συστήματος MiniMed 770G AID παρουσίασε η Medtronic στο 81ο συνέδριο της ADA

Δεδομένα πραγματικής χρήσης στο σύστημα της Medtronic, MiniMed 770GG, έδειξαν πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα σχετικά με τον Χρόνο εντός των Ορίων. Η MiniMed 770G κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον περασμένο Νοέμβριο, και ήταν το πρώτο σύστημα που έγινε διαθέσιμο σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 6 ετών. Εδώ παρουσιάζουμε στοιχεία από 11,909 ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2, ηλικίας άνω των 2 ετών:
Ο χρόνος εντός των ορίων ήταν 70,8%, ενώ η μέση τιμή γλυκόζης ήταν 156mg/dL. (Αυτό μεταφράζεται σε δείκτη διαχείρισης γλυκόζης (GMI) 7%).
Η πλειοψηφία των χρηστών (56%) πέτυχαν τον προτεινόμενο στόχο του 70% στο χρόνο εντός των ορίων.
Ο μέσος χρόνος εντός των ορίων κατά τη διάρκεια της νύχτας, ήταν ελαφρώς βελτιωμένος (77,4%) απ’ ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας (68,6%).
Ο χρόνος υπό των ορίων ήταν πολύ μικρός. Οι χρήστες κατά μέσο όρο περνούσαν μόλις 1,8% του χρόνου κάτω από 70mg/dL και μόλις 0,4% του χρόνου κάτω από 54 mg/dL.
Οι χρήστες περνούσαν περίπου 27% του χρόνου πάνω από τα 180 mg/dL και περίπου 6% του χρόνου πάνω από 250 mg/dL (κοντά στους στόχους για λιγότερο από 25% και 5% αντίστοιχα).
Το MiniMed 770G είναι το ίδιο σύστημα το MiniMed 670G, όμως έχει επιπλέον δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth για διαμοιρασμό και μελέτη στοιχείων. Το σύστημα MiniMed 780G είναι ένα συναρπαστικό νέο σύστημα – συμπεριλαμβάνει έναν νέο αλγόριθμο και έχει εγκριθεί στην Ευρώπη. Η Medtronic έχει ανακοινώσει ότι όσοι άνθρωποι αγοράσουν το σύστημα MiniMed 770G θα μπορούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους στο 780G όταν κυκλοφορήσει στην αγορά.
Πηγή: Diatribe

Total
32
Shares
Σχετικά άρθρα
ινσουλινη
Περισσότερα

"Όταν η ασφαλιστική εταιρεία είπε ότι δεν θα κάλυπτε την ινσουλίνη του παιδιού μου": Μια συγκλονιστική εμπειρία μητέρας με διαβητικό παιδάκι

Βρήκαμε στο inbox μας και σας μεταφέρουμε μια συγκλονιστική ιστορία από μια αναγώστρια μας στην Αμερική, η οποία μας…