Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται σωτήρια η μεγάλη αγκαλιά των ομάδων διαβήτη στα κοινωνικά δίκτυα

Πώς μια γυναίκα από τη Φινλανδία βρήκε άμεσα φορτιστή για το υβριδικό σύστημα του γιου της ο οποίος παραθέριζε με τον μπαμπά του στην Κρήτη έχοντας ξεχάσει τον δικό τους φορτιστή

Μια μητέρα από τη Φινλανδία βρήκε άμεσα φορτιστή για το υβριδικό σύστημα του γιου της ο οποίος παραθέριζε με τον μπαμπά του στην Κρήτη έχοντας ξεχάσει τον δικό τους φορτιστή, χάρη στην ομάδα στο Facebook «ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 1 & ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ LADA» που έχει δημιουργήσει η Τόνια Παναγοπούλου.

Με μια πρώτη όλο αγωνία ανάρτηση η γυναίκα από τη Φινλανδία έγραφε τα εξής περίπου στα αγγλικά:

«Θα ήταν πραγματικά υπέροχο να έχουμε βοήθεια. Ο γιος μου είναι με τον πατέρα του στο Myrion beach resort and spa. Ο γιος μου είναι μόλις 10 ετών και οι υπόλοιπες διακοπές θα ήταν καταστροφή χωρίς αισθητήρα γλυκόζης. Απομένει μόνο 20% οπότε ο αισθητήρας θα είναι σύντομα νεκρός. Ο φορτιστής πρέπει να δανειστεί μόνο για μισή ώρα. Θα μπορούσαν να πάρουν ένα ταξί και να έρθουν να φορτίσουν τον αισθητήρα, αν κάποιος μπορούσε να δανείσει τον φορτιστή για λίγο.

Νομίζω ότι ο φορτιστής είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται για τον αισθητήρα στα Medtronic 640G, 670G και 780G».

Για να έρθει λίγο αργότερα η εξής ενημέρωση από την ίδια:

«Γεια σε όλους, χρειάστηκαν λιγότερο από 2 ώρες για να βρω βοήθεια από αυτήν την ομάδα. Είναι απίστευτο που βρίσκομαι στη Φινλανδία και κατάφερα να εξασφαλίσω βοήθεια από εδώ για τον άντρα και τον γιο μου που κάνουν διακοπές στην Κρήτη. Είμαι πολύ ευγνώμων για την καλοσύνη και τη βοήθειά σας σε αυτήν την ομάδα! Ο διαβήτης τύπου 1 είναι μερικές φορές πραγματικά ένας πόνος σαν κακό σπυρί, αλλά φαίνεται να φέρνει κοντά τους ανθρώπους όταν κάποιος έχει πρόβλημα και χρειάζεται βοήθεια.

Ευχαριστώ πολύ ❤️»

Η αλληλεγγύη, η στήριξη και η αγάπη των ομάδων για άτομα με διαβήτη είναι συγκλονιστική και όπως και στην παραπάνω αντιμετώπιση-αντίδραση αξίζει να επαινεθεί και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση…

Total
22
Shares
Σχετικά άρθρα