Νίκος Κουρής: «Εγώ και ο Διαβήτης είμαστε μαζί – Θα ήμουν άλλος άνθρωπος χωρίς αυτόν»

Νίκος Κουρής: «Εγώ και ο Διαβήτης είμαστε μαζί – Θα ήμουν άλλος άνθρωπος χωρίς αυτόν»
Νίκος Κουρής: «Εγώ και ο Διαβήτης είμαστε μαζί - Θα ήμουν άλλος άνθρωπος χωρίς αυτόν»

Ο Νίκος Κουρής έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Διαβήτη του τονίζοντας πως πρέπει να προσέχει συνέχεια, σε βαθμό που θεωρεί ότι θα ήταν τελείως διαφορετικός άνθρωπος χωρίς αυτό το πρόβλημα υγείας.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 και είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ και ο Διαβήτης είμαστε μαζί. Το σκέφτομαι όλη την μέρα, νομίζω ότι αν δεν είχα αυτό θα ήμουν απλά ένας άλλος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι θα ήμουν. Είναι ένα πράγμα το οποίο θέλει τέτοια πειθαρχεία, ένα κομμάτι της προσοχής μου να είναι συνεχώς εκεί προκειμένου να μπορώ να κάνω ότι θέλω και πρέπει να αυτορυθμίζομαι και να αυτοοργανώνομαι συναισθηματικά. Τι θα φάω, τι θα ξοδέψω σε ενέργεια, πόσο θα αθληθώ. Οτιδήποτε δηλαδή κι αν θέλω να κάνω, πρέπει να το σκεφτώ και να το υπολογίσω».

«Είμαι ακραία ντροπαλός» εξομολογείται ο Νίκος Κουρής

«Κάτι το οποίο ειναι εντελώς κόντρα στη φύση μου. Γι’ αυτό και λέω ότι θα ήμουν ένας άλλιως άνθρωπος μιας και θα ήθελα μόνο να μην σκέφτομαι τίποτα, να μην με νοιάζει τίποτα, να τρώω και να πίνω όσο θέλω και δεν θα έκανα σίγουρα άλλη δουλειά γιατί λατρεύω το ποτό και μου αρέσει αυτό που σου κάνει το ποτό. Αυτή την ευτυχία, αυτή την ευεξία, το άνοιγμα της επικοινωνίας και το “λιπαντικό” των ανθρωπίνων σχέσεων ειδικά άμα είσαι τόσο ντροπαλός όσο είμαι εγώ. Γιατί μπορεί να μην φαίνεται πια τόσο, επειδή είμαι 50 χρονών, αλλά είμαι ακραία ντροπαλός. Εξού και δεν έχω πολλές κοινωνικές επαφές».

«Μην με ψάξεις δηλαδή έξω, δεν θα με βρεις! Δεν είμαι πουθενά! Είμαι μόνο για ιδία χρήση… Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αν με καλέσουν σε ένα πάρτι, θα έρθω για δικούς μου προσωπικούς λόγους μιας και χρειάζεται να βρω έναν λόγο για να το κάνω» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Κουρής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης: Διαβήτης τύπου 1 και (άλλα) αυτοάνοσα νοσήματα: Με ποια συνυπάρχει πιο συχνά;

Έλενα Ακρίτα: Η αποκάλυψη που έκανε για τον Διαβήτη της

Αυτό είναι το συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στο αδυνάτισμα και μειώνει τα τριγλυκερίδια

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Νηστεία
Περισσότερα

Νηστεία – Πάσχα: Διατροφικές οδηγίες για τα άτομα με Διαβήτη

Μεγάλη προσοχή τόσο στη Νηστεία όσο και το Πάσχα πρέπει να δείξουν τα άτομα που πάσχουν από Διαβήτη…