Τα φρούτα μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ καλή επιλογή για επιδόρπιο. Δοκιμάστε αυτή την εύκολη και κυρίως υγιεινή συνταγή με περιορισμένους υδατάνθρακες και θερμίδες!
Χρήσιμες πληροφορίες
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 145/μερίδα (1/2 μήλο)
Υδατάνθρακες: 26g/μερίδα
Απαιτούμενος χρόνος: 30’
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 1/5
Υλικά
4 μεγάλα μήλα
Χυμός από μισό λεμόνι
¼ φλυτζανιού Splenda (ή ½ φλυτζ. Μαύρη ζάχαρη)
¼ φλυτζ. Βρώμη
1 κ.γ. κανέλα
2 κ.γ. βούτυρο ή μαργαρίνη χωρίς τρανς λιπαρά
¼ φλυτζ. Τριμμένα καρύδια
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
Περιχύνετε τον χυμό λεμονιού στα μήλα.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζετε κάθε μήλο με το ¼ περίπου του μίγματος.
Βάζετε τα μήλα σε ένα ταψί και ψήνετε για 25-30 λεπτά.
Σχετικά άρθρα
Κρεμώδης κοτόσουπα με θυμάρι
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα : 283 θερμίδες, 22 γρ. λίπος, 2 γρ. υδατανθράκων, 18 γρ. πρωτεΐνη. Συστατικά 1…
Σπιτική λεμονάδα με στέβια: Εύκολη homemade δροσιά με τα βασικότερα tips!
Η homemade λεμονάδα με στέβια είναι εξίσου καλή με την κλασική λεμονάδα, χωρίς όμως ενοχές -αφού περιέχει 0…
Χοιρινό με μπαλσάμικο κι ελιές
Έτοιμο σε λίγα λεπτά, αυτό το γεύμα είναι ο τέλειος τρόπος για να τελειώσετε μία πολυάσχολη μέρα! Ανά…
Μους σοκολάτας με 3 υλικά
Η πώρωση που έχουμε το τελευταίο διάστημα είναι η διπλή μους σοκολάτας με 3 υλικά που ετοιμάζεται σε…