Σαλάτα με κριθαράκι, ντοματίνια, φέτα και ελιές

Συνταγή Σαλάτα με κριθαράκι, ντοματίνια, φέτα και ελιές

Χρήσιμες πληροφορίες
Μερίδες: 6
Απαιτούμενος χρόνος: 30′
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 1/5
Υλικά

  • 1/2 κούπα κριθαράκι
  • 14 ντοματίνια
  • 150 γραμμάρια φέτα
  • 20 ελιές θρούμπες
  • Θυμάρι
  • Βασιλικός
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βράζουμε το κριθαράκι, τo σουρώνουμε και τo κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.
  • Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε στα δύο τα ντοματίνια.
  • Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι.
  • Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
  • Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε τα ζυμαρικά, τη φέτα, τις ελιές, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.
  • Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Raw-Gazpacho1
Περισσότερα

Gazpacho

Η διάσημη κρύα σούπα από την Ισπανία μπορεί να γίνει το απόλυτο δροσιστικό καλοκαιρινό σας σνακ!