Ένα καθημερινό και περιζήτητο πιάτο από Έλληνες και ξένους! Κάτι ήξερε ο Ποπάι που το έτρωγε σαν τρελός!
Διατροφικές πληροφορίες: 227 θερμίδες, 14,3g λίπος, 6,7g υδατανθράκων, 18,4g πρωτεΐνη
Υλικά:
- 1 πακέτο κατεψυγμένο και ψιλοκομμένο σπανάκι, αποψυγμένο και στεγνό
- 1 κουτάκι τυρί cottage
- 3/4 της κούπας τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κούπες ψιλοκομμένο τυρί Monterey Jack
- 1 αυγό
- 1/2 της κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 φύλλα κρούστας
Οδηγίες:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Βουτυρώνουμε ελαφρώς μια λαδόκολλα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας. Απλώνουμε τη μισή γέμιση σε κάθε φύλλο κρούστας. Διπλώνουμε τα φύλλα, κλείνουμε τις άκρες και τα βάζουμε στη λαδόκολλα.
- Κάντε μερικές σχισμές στο πάνω μέρος κάθε φύλλου. Ψήνετε για 40 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει.