Η Lila Moss εμφανίστηκε στην πασαρέλα με την αντλία ινσουλίνης της και έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η Lila Moss εμφανίστηκε στην πασαρέλα με την αντλία ινσουλίνης της!
Η Lila Moss εμφανίστηκε στην πασαρέλα με την αντλία ινσουλίνης της!

«Η 18χρονη κόρη της Kate Moss, Lila, περπατά για τον οίκο FENDI με την αντλία ινσουλίνης της. Η φωτογραφία που έριξε το ίντερνετ για όλους τους καλούς λόγους.»
Το σχόλιο του Δημήτρη Καπερδανάκη συνοψίζει την αντίδραση των ανθρώπων με διαβήτη στην πρόσφατη εμφάνιση της κόρης του διάσημου μοντέλου στην πασαρέλα του Μιλάνο στα πλαίσια της Fashion Week.
Η Lila εμφανίστηκε φορώντας αντλία ινσουλίνης σε εμφανές μέρος στο αριστερό της πόδι και… έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Λατρεύω το γεγονός ότι δεν κρύβεις την αντλία σου, είσαι έμπνευση για τόσους ανθρώπους που ζουν με διαβήτη τύπου 1!» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε ότι: «Ευχαριστώ που φοράς την αντλία σου με περηφάνια».
Η ίδια είπε ότι: «Δεν νομίζω ότι γνωρίζουν πολλοί πως πάσχω από διαβήτη τύπου 1. Δεν είναι κάτι που φαίνεται εξωτερικά
Lila Moss
Το 18 χρονο μοντέλο μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το διαβήτη της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο περιοδικό «The KIT» τον Αύγουστο του 2020. Μεταξύ άλλων είπε ότι στο μέλλον θα ήθελε να βοηθήσει την κοινότητα ανθρώπων με διαβήτη όσο μπορεί.
Θετικά σχόλια για την εμφάνιση έκαναν και γονείς παιδιών με διαβήτη λέγοντας ότι δείχνουν τις φωτογραφίες στα παιδιά τους για να τα ενθαρρύνουν.
Εκ μέρους του Glykouli.gr, θα πούμε κι εμείς ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Lila Moss που ως δημόσιο πρόσωπο κάνει την προσπάθειά της να δώσει ορατότητα στην αόρατη ασθένεια. Πρόσφατα σχολιάσαμε την εμφάνιση του Αιμιλιανού στο GNTM και παλιότερα αυτήν της Ξανθής Τζεφέρου στην ίδια εκπομπή.
Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι με διαβήτη πλέον μιλάνε, δείχνουν το διαβήτη τους, και αφήνουν πίσω τους τις παλιές πρακτικές του στιγματισμού και της περιθωριοποίησης. Αναμένουμε την επόμενη ευχάριστη έκπληξη!
Glykouli.gr
 
 
 

Total
89
Shares
Σχετικά άρθρα