Συμμετοχή σε έρευνα με τίτλο «Σακχαρώδης Διαβήτης και Ψυχική Νόσος»

Συμμετοχή σε έρευνα με τίτλο «Σακχαρώδης Διαβήτης και Ψυχική Νόσος»
Συμμετοχή σε έρευνα με τίτλο «Σακχαρώδης Διαβήτης και Ψυχική Νόσος»

Η κ.Μαρία Κτεναβού, διεξάγει έρευνα με τίτλο «Σακχαρώδης Διαβήτης και Ψυχική Νόσος» στα πλαίσια της διπλωματικής της εργασίας για την ολοκλήρωση του Προγράμματος Σπουδών  «Διαχείριση Γήρανσης & Χρόνιων Νοσημάτων» που προσφέρεται από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η έρευνα είναι ανώνυμη και όσοι λάβουν μέρος παρακαλούνται να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις.
Η Μαρία Κτεναβού γράφει:
«Στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών «Διαχείριση Γήρανσης & Χρόνιων Νοσημάτων» που προσφέρεται από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σχεδιάστηκε η παρούσα μελέτη με σκοπό να διερευνήσουμε την ψυχική υγεία ατόμων με διαβήτη. Αν συμφωνείτε να συμμετέχετε στην έρευνα, θα σας παρακαλούσαμε να διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας και να συμπληρώσετε τα ερωτηματολόγια που θα συναντήσετε στις επόμενες σελίδες, σύμφωνα με τις οδηγίες που σας δίνονται. Η συμβολή σας θα είναι πολύτιμη, καθώς αναμένουμε να συνεισφέρει στην καταγραφή πιθανών δυσκολιών, με σκοπό την αναζήτηση κατάλληλων παρεμβάσεων για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας των ατόμων με διαβήτη.
Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων είναι ΑΝΩΝΥΜΗ και θα διαφυλαχθεί το ΑΠΟΡΡΗΤΟ των πληροφοριών που δίδονται. Αφού ολοκληρώσετε, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσει σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις, δίνοντας ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ απάντηση για κάθε ερώτηση (εκτός αν σας ζητείται διαφορετικά). Ευχαριστώντας σας εκ των προτέρων σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία προκύψει στο: m.ktena@yahoo.gr»
Για να λάβετε μέρος στην έρευνα, κάνετε κλικ εδώ.

Total
23
Shares
Σχετικά άρθρα
Gestational-Diabetes-600
Περισσότερα

Τι είναι η «καμπύλη σαχκάρου»;

Η καμπύλη σακχάρου ή δοκιμασία ανοχής γλυκόζης, μετρά την ικανότητα του οργανισμού να χρησιμοποιεί τη ζάχαρη (γλυκόζη) για την παραγωγή ενέργειας. Η εξέταση αυτή γίνεται για την έγκαιρη διάγνωση του σακχαρώδη διαβήτη.